IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2013, 11:43   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"MİT CHP'ye Tuzak Kurdu"




Reyhanlı failinin CHP'ye mihmandarlık yapmasından önce MİT'in kendilerini uyarmadığını belirten CHP'li Tekin, "CHP'ye yeni komplolar da kurulacak" dedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Reyhanlı'da yaşanan patlamaların faili olduğu iddia edilen Ebu Firas'in, MİT tarafından uzun süredir takipte olmasına karşın, CHP'lilere mihmandarlık yapmadan önce partinin uyarılmamasına sert tepki gösterdi.
Gürsel Tekin, MİT'in Reyhanlı bombacılarını 6 ay izlemesine karşın patlamanın engellenemediğine dikkat çekti. Tekin, şöyle konuştu:
'Buna faşizm denir'
"Türkiye'de artık devletin kurumları diye bir şey yok. AKP'nin MİT'i var. MİT AKP'nin kurumu haline gelmiş. AKP'nin valisi, kaymakamı, rektörü, bürokratı... Herkes AKP'ye çalışıyor. Buna dünyanın her yerinde faşizm denir. MİT, 6 ay boyunca bombacıları izliyor ve o bomba patlıyorsa, sorumlular hesap vermelidir. Ama Başbakan ne yapıyor, bu açığı kapatmak için CHP'ye saldırıyor. Başbakan'a soruyorum; bu bombacıları MİT takip etmiş mi etmemiş mi? Sen biliyor musun, bilmiyor musun? Reyhanlı olayında MİT'in sorumluluğu vardır."
'Hesabını soracağız'
Tekin, şöyle devam etti: "CHP'ye yeni komplolar da kurulacak, bunları biliyoruz, duyuyoruz. MİT, birilerini izleyip, tespit yapıyor ve uyarmıyorsa, sorumlusu MİT'tir. MİT, CHP'ye tuzak kurabilecek düzeye ulaşıyor. Ülke bu hale geldi. MİT, devletin kurumu olduğunu unutmasın. Bu olayda sorumlusu kimse hesabını soracağız."
Kamalak iddiası
Bu arada, CHP'li İlhan Cihaner, Başbakan Erdoğan'ın cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesinde, SP lideri Mustafa Kamalak'ı da Ebu Firas'in karşıladığı iddiasını gündeme getirdi. SP'den yapılan açıklamada uzi, "Heyette ve görüşmede, Ebul Firas isimli şahıs, ne de bir başka kişi yer almamıştır" denildi..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
mİt chpye tuzak kurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık