IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2013, 20:00   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haluk Levent: "Seçimle Gelen Seçimle Gitmeli"




Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde açık havada konser veren ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'nda polis ile eylemciler arasındaki arbedelere çok üzüldüğünü söyledi.

Altınova Belediyesi bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından geçtiğimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gecesi düzenlenen ancak Hatay Reyhanlı'da meydana gelen patlama nedeniyle önceki akşama ertelenen konsere Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer'in davetlisi olarak CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın yanı sıra Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Altınova, Ayvalık, Küçükköy Teşkilat yöneticileri, Altınova ve civar beldeler ile köylerden binlerce vatandaş katıldı.

Konser öncesinde konuşan Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, gençlerle gurur duyduklarının altını çizerek, "Onlar bu ülkenin geleceğidir. İtalya'ya 85 kişi gidecek. Türkiye'yi, Altınova'mızı orada en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

HALUK LEVENT'TEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Konuşmaların ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarının arasına girerek onlarla birlikte şarkılarını söyledi. Levent, konseri sırasında sık sık İstanbul Taksim Meydanı'ndaki Gezi Parkı ile ilgili yaşanılan olayları dile getirdi. Levent, söz konusu Gezi Parkı'nda birkaç beste yaptığını belirterek, "Ben Gezi Parkı'nda, şu anda birçok arkadaşım Gezi Parkı'nda. Konser sonrası soluğu İstanbul'da alacağım ve onlara ben de destek olacağım" dedi.

SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİTMELİ

Taksim'de başlayan, yurt geneline yayılan olayları üzüntüyle izlediğini belirten Haluk Levent, meselenin çözümünün sokaklarda değil demokratik bir şekilde olması gerektiğini vurgulayarak, "Seçimle gelen seçimle gitmeli. Kavganın cadde ve sokaklarda değil, seçim günü sandıkta verilmesi gerekir. Bu yüzden de polis ile halkımızı sağduyuya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
seçimle gelen seçimle gitmeli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık