IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2013, 00:45   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anne ile kızı birlikte yargılanacak




İstanbul Gaziosmanpaşa'da Azeri uyruklu Reyhan Hüseyinzade (45) ile kızı Günay Hüseyinzade'yi (24) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisi T.C. (17) ile tutuklu annesi Tuğba C, aynı mahkemede yargılanacak.

Reyhan Hüseyinzade ile kızı Günay Hüseyinzade'yi 9 Mayıs 2012'de bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen lise öğrencisi T.C'ye İstanbul 2.Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde, annesi Tuğba Cihan'a da İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Kızının cinayetine yardım ettiği iddia edilen tutuklu anne ve kızına, iki kez müebbet hapis cezası istendi.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADE VERDİ

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci celsesinde öldürülen Reyhan Hüseyinzade'nin ortanca kızı 14 yaşındaki A.H. pedagog eşliğinde ifade verdi. A.H, "Tuğba C'nin elindeki bıçağı, annemin karnında gezdirirken gördüm. Tuğba C. sonra bıçağı yere atınca kızı T.C. bıçağı eline aldı ve ablam Günay Hüseyinzade'ye batırdı. Annem sürünerek gitmeye çalıştı. Ablam da o sırada kapıyı açan komşumuzun kucağına düştü" dedi.

Öldürülen Reyhan Hüseyinzade'nin küçük çocuğu S.H'nin ifadesinin alınmasını isteyen mahkeme, İstanbul Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan T.C'nin dava dosyasının, Ağır Ceza Mahkemesi dosyasıyla birleştirilmesine karar verdi. Mahkeme ayrıca A.H'nin ifadesine itibar edilip edilmeyeceğine yönünde pedagogdan rapor alınmasını da isteyerek duruşmayı erteledi. Tolga ATAR/ İSTANBUL

Delirmek istemedim

Katil zanlısı T.C. ifadesinde "Amacım korkutmaktı. O an delirmek istemedim. Ancak insan o an güçlü olmak istiyor. Benim yüzümden onlar annesiz kaldı. Gözümü kapattığımda aklıma geliyor" dedi. Anne Tuğba C. de ifadesinde, "Benim elimde bıçak yoktu. Boğuşma sırasında yüzüm yerdeydi. Kızım T.C'nin elinde de bıçak görmedim. Görsem müdahale ederdim. Reyhan Hüseyinzade'yi ben bıçaklamadım" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anne, birlikte, ile, kızı, yargılanacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anne ile kızı merdaneyle öldürüldü Violent Haber Arşivi 0 09 Nisan 2013 09:13