IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ebru Cündübeyoğlu mandala sanatına merak saldı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/533599-ebru-cundubeyoglu-mandala-sanatina-merak-saldi.html)

Zen 06 Haziran 2013 18:21

Ebru Cündübeyoğlu mandala sanatına merak saldı
 
Sunuculuk ve sinemanın yanı sıra Türk Sanat Müziği -----ü çıkaran Ebru Cündübeyoğlu şimdi de mandala sanatına merak saldı.

Meslek hayatındaki 20'nci yılını en sevdiği şarkılardan oluşan bir Türk Sanat Müziği -----üyle taçlandıran Ebru Cündübeyoğlu marifetleriyle adından söz ettiriyor. Kendini tek alanda sınırlandırmak istemeyen Cündübeoğlu, oyunculuk ve sunuculuk, şarkıcılık derken şimdi de mandala sanatına el attı. Budist mandala'ların renkili kumla yaptığı figürleri keçeli kalemle yapan Cündübeyoğlu'nun evinin duvarları yaptığı tablolarla süslü. El emeği göz nuru mandalayı en ince detayına kadar işleyen Cündübeyoğlu, kafasını böyle boşalttığını rahatladığını söyledi.

20’nci yılımda şıklık yapmak istedim

Oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da başarılığı olduğunu kanıtlayan Cündübeyoğlu, yapılan eleştirilere de "Ben bir oyuncuyum. Bir tiyatrocunun şarkı söylemesi çok şaşırtıcı bir şey değil. Meslek hayatımın 20'inci yılında böyle bir şıklık yapmak istedim. Bu şarkıları yaparken dinleyenlerimle beraber söylemek istedim" diyerek cevap verdi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net