IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Alacakaranlık operasyonu: 20 gözaltı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/53444-alacakaranlik-operasyonu-20-gozalti.html)

Lin 11 Nisan 2008 13:23

Alacakaranlık operasyonu: 20 gözaltı
 
Hatay polisi, Antakya'da yürüttüğü alacakaranlık operasyonunda aralarında polislerin ve kamu kuruluşlarında çalışan devlet memurlarının da bulunduğu çeteyi çökertti.

Hatay'daki bir ilçenin belediye başkanın yeğenlerinin kurduğu çetenin üyeleri gece saat 02.30 ile 03.30 arasında evlerine yapılan baskınla bir bir gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 20 çete üyesinin evlerinde ve üst aramalarında çok sayıda silah, tüfek, 700 civarında üzerinde meblağ bulunan ve meblağ bulunmayan (açık) çeklerin, senetlerin yanı sıra çok sayıda tapu senetleri ele geçirildi. Polis zanlılara ait bilgisayar kasalarına da el koydu.

Ele geçirilen çek ve senetlerin üzerinde yapılan incelemede çetenin, 3 milyon dolardan fazla para çalıştırdığı, Antakya'da yüzlerce kişiyi faiz borçlusu yaptığı, şahısların aldıkları faizli paraları ödemeyenleri üzerine fahiş meblağlar ekleyerek bunun karşılığında mallarına el koyduğu ortaya çıktı.

Polis, gözaltına aldığı çete üyelerini sorguladıktan sonra herhangi bir arbede yaşanmaması için sabah saat 06.00'da adliyeye sevk etti.
Adliyeye çıkartılan zanlıların soğukkanlı tavırları dikkat çekerken aralarında çocuk yaştaki gençlerin de bulunduğu görüldü.


CİHAN

üyeyimalaca 07 Mayıs 2009 22:10

Cevap: Alacakaranlık operasyonu: 20 gözaltı
 
haha


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net