IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   ABD'de yaşayan Türklerden "Kaosa Dur De" mitingi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/534648-abdde-yasayan-turklerden-quotkaosa-dur-dequot-mitingi.html)

Violent 14 Haziran 2013 09:26

ABD'de yaşayan Türklerden "Kaosa Dur De" mitingi
 
MerkeziNew York'ta bulunan "Her şey Türkiye İçin Platformu", Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu'na bağlı bazı dernek ve kuruluşların katkısı ile New York'ta "Vatana Sahip Çıkıyoruz, Kaosa Dur Diyoruz" başlıklı bir miting düzenleyecek.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sosyal medyada "Her şey Türkiye İçin Platformu" adı altında bir araya gelen ve Türkiye'nin menfaatlerini korumayı ortak payda olarak gördüklerini belirten grup üyeleri, Gezi Parkı odaklı olayların Türkiye karşıtı küresel bir kampanyaya dönüşmesine itiraz ediyor. Miting organizatörleri Gezi Parkı eylemlerine destek olmak amacıyla New York'ta toplanan bir grubun Ermenistan, Yunanistan ve İsrail bayrakları ile gösteri yapmasını eleştirerek bu tablonun manidar olduğuna dikkat çekiyor. Mitingde, Türkiye'de bütün kurumları ile işleyen demokrasiye dikkat çekilerek, milletin egemenliğine vurgu yapılacak. 15 Haziran Cumartesi günü 11.00-14.00 saatleri arasında New York'un Manhattan bölgesindeki Foley Square'da bir araya gelecek Türk-Amerikan toplumu üyeleri küresel faiz lobisini, başta CNN olmak üzere Türkiye'de yaşananları "Türk Baharı" imajı ile veren medya kuruluşlarını protesto edecek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net