IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2013, 10:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hırsızın başına ödül koydu




Marketi iki kez soyulan kadın, hırsızı yakalayana 10 bin TL para ödülü verecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ankara’da marketinin ikinci kez soyulmasına sinirlenen işyeri sahibi, marketteki sigaraları çalarak kendisini 30 bin TL zarara uğratan iki hırsızı yakalayana 10 bin TL ödül verecek. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, yaklaşık 15 dakika boyunca marketi soyan hırsızların rahat tavırları dikkat çekti. İşyeri sahibi Songül Tahmaz, hırsızları bulana 10 TL vereceğini belirterek, “Silahla bekliyorum. Yeter ki o hırsızlarla karşı karşıya geleyim. Ceza almaları benim için önemli değil” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara’nın Çankaya İlçesi Bükreş Sokak’ta bulunan bir market geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Marketin ön kapısının kilitlerini kırarak içeri giren iki hırsız, yaklaşık 15 dakika boyunca içeride kalarak raflardaki sigaraları aldı. Raflardaki sigaraları ve depodaki sigaraları alan hırsızlar gecenin karanlığından yararlanarak kayıplara karışırken, hırsızların yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

“30 BİN TL ZARARIM VAR”

Apartmanın kapıcısının haber vermesi üzerine işyerine gelen market sahibi Songül Tahmaz, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. İkinci kez ekmek teknesinin soyulduğunu gören Tahmaz, göz yaşlarına hakim olamadı. Sabah kapıcının telefon etmesi üzerine olaydan haberinin olduğunu belirten Tahmaz, marketin kapısının ve kilitlerinin kırıldığını fark ettiğini söyledi.

Olayın hemen ardından kamera kayıtlarını incelediğini belirten Tahmaz, görüntülerde marketi soyan kişilerin açık olarak görüldüğünü kaydetti. Marketinin ikinci kez soyulması dolayısıyla şok olduğunu dile getiren Tahmaz, “Polise haber verdim. Polis iki üç saat geç geldi. Parmak izleri alındı. 25-30 bin TL zararım var. Neye uğradığımı şaşırdım” dedi.

“BU HIRSIZLARI BULANA 10 BİN TL PARA VERECEĞİM”

Marketini soyarak kendisini zarara uğratan hırsızların yakalanması için ortaya ödül koyan Tahmaz, konuşmasına şöyle devam etti: “Benim hırsızları yakalana 10 bin TL para vereceğim. Malın verilmesine gerek yok sırf bulunsunlar ben 10 bin TL vereceğim. Hırsızı bulana ödül veriyorum ve 10 TL vereceğim. Bunu cani gönülden söylüyorum. Yeter ki o hırsızlarla bir karşılaşayım, ceza yatsın yatmasın önemli değil. Yeter ki karşılaşayım. Ben 10 bin TL’yi gözden çıkardım. 30 bin TL civarında zarara uğradım, 10 bin TL’nin benim için bir önemi yok.”

“15 DAKİKA İÇERİDE KALDILAR KİMSE FARK ETMEDİ”

Öte yandan hırsızların soygun anı güvenlik kameraları tarafından saniye sanayi kaydedildi. Marketin önüne gelen bir kişi ilk olarak marketin demir kapısının kilidini kırıyor. Olay yerinden ayrılan hırsız tekrar markete gelerek bu seferde kapı kilidini kırarak içeri giriyor. Kapının açılmasının ardından yüzleri kapalı iki hırsız marketin içerisinde sigaraları yanlarında getirdikleri poşetlere dolduruyorlar. Yaklaşık 15 dakika içeride kalan hırsızların rahat tavırları da kameralara yansınken, raflardaki sigaraları alarak olay yerinden uzaklaşıyorlar.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
10 bin tl ödül, ankara, başına, hırsızın, koydu, songül tahmaz, ödül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çalınan Laptop'u İçin 1 Milyon Dolar Ödül Koydu. Sonra İse... Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Aralık 2012 19:31
Başına ödül konulan virüs! Dilara Güvenlik Açıkları 0 30 Mart 2009 23:49