IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Eşini baltayla öldürdü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/537016-esini-baltayla-oldurdu.html)

SeckiN 12 Temmuz 2013 11:22

Eşini baltayla öldürdü
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BURSA'da eşi 50 yaşındaki Kadriye Menkeş’i başına baltayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 55 yaşındaki Mehmet Menkeş’in davası karara kaldı. Mütalaa veren Cumhuriyet Savcısı, Adli Tıp Kurumu’ndan cezai ehliyetinin tam olduğuna dair rapor gelen Mehmet Menkeş’in 'Canavarca hisle resmi nikahlı eşini öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Bursa'nın İznik İlçesi'ne bağlı Kaynarca Köyü'nde geçen aralık ayında Mehmet Menkeş, iddiaya göre gece yarısı eşi Kadriye Menkeş’i kafasına baltayla 5 kez vurarak öldürdü. Daha sonra aynı binanın ikinci katında oturan oğlu Osman Menkeş'in yanına çıkan Mehmet Menkeş, "Anneni öldürdüm. Git bak" dedi. Osman Menkeş'in haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri, Mehmet menkeş'i gözaltına aldı. Verdiği ifadedede, "Olay günü balık almıştım. Kadriye pişirirken yaktığı için aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelenmiştim. Pişmanım" diyen Menteş, çkartıldığı mahkemece tutuklandı.

'CEZAİ EHLİYETİ TAM'
Hakkında, Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'kasten yakın akrabayı öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemeyle dava açılan 2 çocuk babası Mehmet Menkeş'in yargılanmasına devam edildi. Bir önceki celse Adli Tıp Kurumu 4’üncü İhtisas Dairesi’nden ceza ehliyetinin tam olduğuna dair raporu gelen Menkeş dün yapılan yargılamada hazır bulundu.

Mahkeme heyeti tarafından tanık olarak dinlenen sanığın yeğeni Gülşen Günay, amcası Mehmet Menkeş’in, teyzesi olan maktul Kadriye Menkeş’e sürekli kötü davrandığını anlattı.

Duruşmaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına avukat Funda Mine Akdoğan Erdoğan müdahil olarak katılma talebinde bulundu.

Mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı, sanığın 'Canavarca hisle resmi nikahlı eşini öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Kısa bir aranın ardından bakanlık avukatının müdahillik talebini reddeden mahkeme heyeti duruşmayı karar için Ağustos ayına erteledi.

Bu arada 'Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’na üye 5 kişilik grup, adliye önünde toplanarak Kadriye Menkeş'in öldürülmesini protesto etti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net