IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2013, 10:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Hırsız var' diye gittiler ama!..




'Hırsız var' diye gittiler ama!..
Ataşehir'de bir eve hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, olay yerinde 60 yaşındaki Vedat Yılmaz'ın cesediyle karşılaştı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kiralık taksi işi yapan Yılmaz'ı darp ederek öldürdüğü iddiasıyla 3 taksi şoförü, polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaalar göre, saat 05.00 sıralarında İçerenköy Mahallesi Asayiş Sokak'ta bulunan 6 katlı bir apartmanın zemin katına hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde evin balkonunda 2 adet cüzdan buldu. Bu sırada ev sahibi olduğunu söyleyerek balkona çıkan Yücel A'nın (38) hareketlerinden şüphelenen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kapıdan içeriye baktıklarında battaniyeye sarılı bir kişinin olduğunu fark etti. Bunun üzerine eve giren polisler battaniyeyi açtıklarında erkek cesediyle karşılaştı. Polis evde bulunan Yücel A., Ali T'yi (28) gözaltına aldı. 2 kişinin verdiği ifade sonrası diğer şüpheli Fatih D., de kendi yaşadığı evde (39) yakalandı. Polis, yüzünde ve boynunda morluklar olan cesedin 60 yaşındaki Vedat Yılmaz olduğunu tespit etti. Yılmaz'ın Yılmaz'ın cesedi savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

"CESEDİ DENİZE ATACAKTIK, POLİSE YAKALANDIK"

İçerenköy Polis Merkezi'ne götürülen zanlıların suçlarını itiraf ettiği öğrenilirken, Yücel A'nın polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben, Fatih, Ali ve Vedat Yılmaz dün saat 10.00'da buluşup annemin evine gittik. Annem uzun süredir memlekette bulunuyordu. Vedat Yılmaz'ı etkisiz hale getirerek ellerini ve ayaklarını bağlayıp, ağzını koli bandı ile bantladık. Yılmaz'ın cüzdanında bulunan kredi kartlarını alıp bankamatikten para çekmeye gittik. Eve döndüğümüzde Yılmaz ölmüştü. Bugün de battaniyeye sardığımız cesedi denize atacaktık, polise yakalandık" dediği belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ama, ataşehir, cinayet, diye, gittiler, haber, haberler, hırsız, taksici, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık