IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Telefonunuzu bilekliğiniz ile şarj edin (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/538707-telefonunuzu-bilekliginiz-ile-sarj-edin.html)

SeckiN 26 Temmuz 2013 11:15

Telefonunuzu bilekliğiniz ile şarj edin
 
Telefonunuzu bilekliğiniz ile şarj edin
Akıllı telefonunuzu şarj etmeniz gerekiyor, ama kablonuz yanınızda değil. Bu durum da sorun değil. Bilekliğiniz sayeside şark edebileceksiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Akıllı telefonlar günümüzde insanların hayatına iyice girmiş durumda. Kullanıcıların işlerini kolayştırıyor, ancak bu cihazların en çok şikayet edilen kısmı aslında ortak sorun şarj! Akıllı telefonlarda şarj konusunda şikayetçi olan birçok kişi var. Bunun için şarjlı kılıf, yedek batarya gibi çözümler var. Ama klasik olarak telefonun kablosunu yanından taşıyan ve gittiği yerde telefonunu şarja bağlayan birçok kullanıcı var. Tabii bağlantı kablosu sadece şarj için değil, telefondaki bilgileri PC ya da farklı bir platforma aktarmak, telefona bazı belgeleri aktarmak için en önemli araç. Bağlantı kablosu her zaman iş yerinizde, evinizde veya yanınızda olmayabilir. Bunun gibi durumlarda ise Wrist Charge kurtarıcı olabilir.
Kickstarter’da başlatılan bir proje olan Wrist Charge, ara bağlantı kablosu olabilen bir bileklik. iPhone ve Android platformları için tasarlanan bu arapat, esnek yapısıyla katlanarak bileklik haline geliyor. Hem 30 pin’lik eski iPhone’ları, yeni Lightning bağlantısını hem de micro USB’yi destekleyen çeşitleri var. 10 Temmuz’da başlayan proje 50.000 doları hedeflemiş. Şu zamana kadar 5,123 dolar toplanmış durumda. Wrist Charge, 24 Ağustos’ta Kickstarter’da son bulacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net