IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2013, 10:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başı taşla ezilen kadın




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Öldürdüğü kadının cep telefonu yakalattı
İzmir'de Yeliz Umman’ı başını taşla ezip öldürdükten sonra çalıların arasına gizleyen şüpheli Y.B., kadının aldığı cep telefonunu yengesine hediye edip kullandırınca yakayı ele verdi


Y.B. birlikte olmak için 60 TL’ye anlaştığını öne sürdüğü Umman’ı, kendisine ayrıca 50 TL’lik alışveriş yaptırmasının ardından çıkan tartışmada öldürdüğünü söyledi.
Geçen 28 Mart tarihinde saat 15.00 sıralarında dağlık alanda ot toplayan vatandaşlar, çalılar arasında ceset bulunca polise bildirdi. Çalıların arasından çıkartılan ve bir kadına ait olan cesedin başının taşla ezilerek tanınmayacak hale getirildiği belirlendi. Polisin araştırmasında, parmak izi kayıtlarından, öldürülen kadının fuhuş yapmaktan Eskişehir ve İzmir’de kaydı bulunan 35 yaşındaki Yeliz Umman olduğu tespit edildi. Umman hakkında kayıp başvurusunda bulunan ailesi de talihsiz kadını, üzerindeki kırmızı renkli eşofman altından teşhis etti.

TELEFONUN İZİ SÜRÜLDÜ

Olay yerinde ipucu araştırması yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yeliz Umman’ın cep telefonunun da kayıp olduğunu saptadı. Cep telefonuna yönelik araştırmalar sürerken, ekipler ayrıca olay yerine yakın bölgelerdeki tüm işyerlerinin kamera kayıtlarına el koydu. Bu görüntülerde çevrede şüpheli bir otomobil tespit edildi. Ekiplerin iki yönlü sürdürdüğü araştırmalar sırasında, Yeliz Umman’ın kayıp olan telefonundan olaydan yaklaşık 1.5 ay sonra sinyal alınmaya başlandı.
T
elekomünikasyon İletişim Başkanlığı’ndan (TİB) gelen bilgilerle telefonun kullanıldığı Limontepe semtindeki adrese baskın yapıldı. Telefonu kullanan kadının bilgisine başvuruldu. Kimliği açıklanmayan kadının, telefonu kendisine kayınbiraderinin hediye ettiğini söylemesi üzerine 25 yaşındaki Y.B. gözaltına alındı.
Y.B. ile birlikte ağabeyi ve amcası da emniyete götürüldü. Suçlamaları kabul etmeyen buzdolabı tamirciliği yapan Y.B., telefonu Yenişehir semtinde seyyar telefon satan birisinden satın aldığını söyledi. Ancak Y.B.’nin telefonu satın aldığını söylediği saatten sonra, öldürülen Yeliz Umman’ın aynı telefonla görüşmeler yaptığı kayıtlardan tespit edildi.

OTOMOBİLİ KİRALAMIŞ

Bu arada sık sık otomobil kiraladığı öğrenilen Y.B.’nin, oturduğu Karabağlar bölgesindeki 75 oto kiralama firmasındaki Renaunt Clio marka otomobiller incelemeye alındı. Bunlardan birini, olay tarihinde Y.B.’nin kiraladığı ortaya çıktı. Bu aracın, olay yeri yakınlarındaki görüntülerde tespit edilen otomobil olduğu saptandı. Elde edilen ipuçlarının polislerce önüne konulmasının ardından Y.B. suçunu itiraf etti.

50 TL’LİK ALIŞVERİŞ TARTIŞMASI NEDEN OLMUŞ

Y.B. polise, para karşılığında ilişkiye girmek için 60 TL’ye anlaştığı Yeliz Umman’ın, dağlık alana gittikleri sırada marketten yaptığı 50 TL’lik alışverişi kendisine ödettirdiğini anlattı. Cinsel ilişkiye girdikten sonra alışveriş parasını da verdiğini belirterek bu nedenle ikinci kez ilişkiye girmek istediğini, karşı çıkan Yeliz Umman ile tartıştıklarını, onu hızla ittirince yere düşüp başına taşa çarptığını ileri sürdü. Talihsiz kadının kanlar içinde kalmasının ardından da taşla başını ezdikten sonra çalılar arasına gizlediğini söyledi.

DAHA SONRA 2 KEZ CENAYET YERİNE GİTMİŞ

Y.B., cinayetten bir gün sonra olay yerine gittiğinde Umman’ın cesedini hala orada durduğunu, iki gün sonra tekrar gittiğinde ise, bu kez polis şeritlerini yerde atılı gördüğünü, o zaman bulunduğunu anladığını, o tarihten beri de her gün yakalanma korkusunu yaşadığını dile getirdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başı, ezilen, kadın, taşla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ezilen sosyalistler McDonalds'ta PassioN Haber Arşivi 2 02 Mayıs 2012 20:17
Arabadan Sokaga Kesik Kadın Başı Attılar Julw Haber Arşivi 0 08 Şubat 2008 07:32