IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2013, 15:04   #1
Çevrimdışı
Sim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sultangazi'de 'Çoraplı' Kuyumcu Soygunu




Sultangazi'de, başlarında kadın çorabı bulunan 4 kişi, taşla camını kırdıkları kuyumcu dükkanından yaklaşık 3 kilo altın alıp kaçtı. Soygunculardan biri, olay yerinden 4 sokak ötede vatandaşlar tarafından yakalandı.

Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Akın Kardeşler Kuyumculuk, yüzlerini kadın çorabı ile gizleyen 4 kişi tarafından soyuldu. İşyeri sahipleri Yaşar Akın, eşi Birgül Akın ve kardeşleri dükkanda oturdukları sırada, yüzlerini kadın çorabı ile kapatan 4 kişi, dükkanı kaldırım taşları ile taşlamaya başladı. Kaldırım taşları ile vitrin camını üçüncü denemede kırmayı başaran hırsızlar, hemen vitrindeki bilezik ve yüzükleri toplamaya başladı. Silah kullanmayan, içeriye dahi girmeyen zanlılar, yaklaşık 3 kilo altını çalarak kaçmaya başladı.

İşyeri sahibi Yaşar Akın'ın peşlerinden koştuğu zanlılardan biri, 4 sokak ötede vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Üzerinden bir miktar altın çıkan zanlı, verdiği ifadede diğer zanlıların da kimliğini itiraf etti. Kimlikleri tespit edilen diğer zanlılar, polis tarafından her yerde aranıyor.

İşyeri sahibi Birgül Akın, "İçeride oturuyorduk. Vitrin camına taş attılar ve altınları alıp kaçtılar. Ben müdahale etmeye çalıştım. Ancak dinlemediler. Parmağımı o sırada cam parçası kesti" dedi. İşyeri sahibi Yaşar Akın'ın kardeşi Gönül Sönmez ise, soyguncuların başında kadın çorabı olduğunu ve altınları alıp kaçtıklarını söyledi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

__________________
Kabullendiğim Hikayemi Yaşıyorum....

KİMENE....
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Ağustos 2013, 16:03   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sultangazi'de 'Çoraplı' Kuyumcu Soygunu




3 tane kaldırım taşı atıncaya,vitrinden 3kg altını toplayıncaya kadar,,,benim bildiğim tüm kuyumcularda silah olur.silah ruhsatı kolayca çıkarabiliyorlar.öncelik tanınıyor.silahsız ellerinde taş,kafalarında çorap adamlara nasıl o kadar sürede müdahale edemiyor hayret. beni dinlemediler demiş kuyumcu...tek başına da değilmiş. çoğul konuşmuş.içeride oturuyorduk diye.... bilmiyorum artık ama bu haberi okuyan hırsızların ağzının suyu akmıştır gibime geliyor..bu kadar kolay tek çorap bide kaldırım taşıyla 3kg altın çalınabiliyorsa ve o kuyumcu bu kadar pasifse ,o kuyumcu daha çok soyulur gibime geliyor..

 

 

Etiketler
Çoraplı, kuyumcu, soygunu, sultangazide


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık