IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ağustos 2013, 23:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çinli metreslerin ortaya döktüğü gerçek




Evlilik vaadiyle kandırılan son kurban ise 26 yaşındaki Ji Yingnan...




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Çin Halk Cumhuriyeti 'nde Devlet Başkanı Xi Jinping, ülkedeki yolsuzlukları bitirme sözü verdiyse de internet üzerindeki bir grup muhbir yeni bir problemi ortaya çıkardı: Evlilik vaadiyle kandırılan kadınlar. Son kurban ise 26 yaşındaki Ji Yingnan... Yingnan, geçen yılın sonunda Pekin'de Komünist Parti'nin önemli ve güçlü görevlilerinden biri olan nişanlısının evli ve bir çocuğu olduğunu öğrendi.

"AŞIK OLDUĞUM KİŞİ DÜŞMANIM OLDU"

Yingnan, internet üzerinden geçen haftalarda paylaştığı fotoğraflarla kendi halinde ve iddiasız yaşam tarzına rağmen oldukça savurgan biçimde para harcayabilen ve lüks alışverişler yapabilen Çinli hükümet görevlisinin hayatına yeni bir pencere açtı. Gizlendiği evinde The Independent'a konuşan genç kadın "Birini bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmezdim. Benimle dört yıl geçiren aşık olduğum kişinin bir gün düşmanım olabileceğini de... Bir ilişkide bu tecrübeyi yaşamak çok korkunç" dedi.

Komünist Parti yetkililerinin dokunulmaz sayıldığı onca yılın ardından kişisel zaafları internet üzerinden yayımlanmaya başladı. Devlet sansürle haberlerin yayılmasını engellemeye çalışsa da genellikle partinin alt tabakalarında ortaya çıkan seks skandallarına adı karışan görevliler partinin önde gelenleri tarafından görevi kötüye kullanma suçunun yok edilmeye çalışıldığını göstermek için birer birer partiden uzaklaştırılıyordu. Güçlü bir parti görevlisi olan Liu Tienan'ın eski metresi bir gazeteciye Liu'nun bankaları 200 milyon dolar dolandırıldığını açıklamasının ardından işini kaybetti. Geçen yıl Chongqing bölgesi görevlisi Lei Zhengfu'yla bir kadının seks görüntülerini içeren videonun internete sızması sonucu Zhengfu istifaya zorlandı.

Ülkedeki politik skandallar metresler çevresinde yoğunlaştığı için partinin resmi gazetesi mayıs ayında ülkenin eksi sevgililerin açıklamalarına güvenmediğini söyleyen bir makale hazırladı. People's Daily'de yayımlanan makalede "Yolsuzlukla mücadele departmanının metreslerden daha kötü çalıştığı söyleniyor. Tabi ki bu bir şaka, asıl soru şu: Yolsuzlukla mücadelede kime güvenilmelidir?" deniyor.

Bu soru kaçınılmaz olarak devlet başkanı Jinping'in üzerine yeni bir sorumluluk yükledi. Jinping, mart ayında yolsuzluk yapan görevlileri güçlü bir şekilde sistemin içinden çekip çıkaracağını söylemişti.

Zenginleşen Komünist Parti yöneticilerinin seks skandalları belki bu kadar tepki çekmeyebilirdi, bunu halkın parasıyla yaptıkları ortaya dökülmemiş olsaydı eğer...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinli, gercek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gerçek bomba ortaya çıktı! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 19 Nisan 2013 14:23