IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2013, 12:44   #1
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bozdağ: Alnından öpmedikleri kaldı




Saldırıya Kılıçdaroğlu'nun tepki göstermediğini söyleyen Bozdağ, "CHP genel başkan yardımcıları büyük bir şefkat gösterdiler saldırgana" dedi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hacı Bektaş-ı Veli etkinliklerinde uğradığı yumruklu saldırıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerektiği gibi tavır koymadığını belirterek, CHP Genel Başkan Yardımcılarını da saldırgana destek çıkmakla suçladı. Güreş ve Taşköprü Sarımsak Festivali'ne katılmak üzere geldiği Tosya'da gazetecilerin saldırıya ilişkin sorularını yanıtlayan Bozdağ, şunları söyledi:
Konuşmamı bitirdikten sonra kürsüden inerken 'neden buraya geldin' diye bir ses duydum. 'O sese doğru kafamı çevireyim' derken bir yumruk geldi. Bazı başka hareketler oldu. Korumalar ayırdı.
Saldırının Hacı Bektaş-ı Veli Hazretleri'nin felsefesinden uzak kalan bir kişi tarafından yapıldığı açıktır. Hacı Bektaş-ı Veli'nin incitsen de incitme anlayışı içerisinden böyle bir hastalıklı yapının yetişmesi mümkün değildir.
İdeolojik olarak yaklaşanlar, kendi iflas etmiş sol ideolojilerini Hacı Bektaş-ı Veli'nin felsefesi olarak lanse etmek isteyen çevreler var.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yan yana oturuyorduk. Hadiseyi anlattım. Saldırganın nereme vurduğunu da bizzat gösterdim. Ama Sayın Kılıçdaroğlu, konuşmasında saldırıyı kınayan yaklaşımın içinde olmadı. Biri bakanı darbediyor ve suçüstü yakalanıyor. Böyle bir hadise karşısında ana muhalefet partisi genel başkanının sıcağı sıcağına bu çirkin fiili kınaması, eleştirmesi ve suçun karşısında tavrını net olarak ortaya koyması lazımdı, bunu yapmadı.
CHP genel başkan yardımcıları Gökhan Günaydın ve Umut Oran ile parti meclis üyesi Durdu Özbolat saldırganın yanına gitti. Polisler saldırgana kelepçe takıp götürmek isterken 'biz kelepçe taktırmayız' dediler. 'Kelepçesiz götürelim' denildiği zaman da 'biz bu saldırganı vermeyiz' diyorlar. Polisler götürmeye başlayınca da koluna girip beraber karakola gidiyorlar. CHP genel başkan yardımcıları büyük bir şefkat gösterdiler saldırgana, yanağından okşadılar, neredeyse alnından öpmedikleri kaldı.
Hukuka, demokrasiye inanan ve vicdan sahibi olan, ahlak sahibi herkesin bu olay karşısında tavır koyması lazım ama suçüstü yakalanan saldırganı himaye eden, koruyan yaklaşımlar içerisine girildi.
Saldırganın Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden olduğunun söylendi. Yakasında görevli kartı var, belediye tarafından verilmiş. Belediyeye 'Niye verdin' diye sorduğumuzda sarı basın kartı olduğu için diyorlar. Basın kartı yok. Belediyenin basınla ilgili kısmında geçmişte çalışmış, Böyle bir şey olabilir mi?
Arkasından bir doktor, saldırgan kişi herhangi darp ya da fiziki muameleye maruz kalmadığı halde sahte rapor veriyor, 'saldırganı dövdüler' diye.
Hukuki açıdan bu suçla ilgili her türlü takipi yapacağız, ben şahsım adıma şikayetçi oldum, şikayetimin de arkasında olacağım. Bu olayın arkasında kimler varsa onların da çıkarılması önemlidir.
Orada o kadar insan olmasa 'belki beni de suçlarlar mı' diye endişe etmeye başladım. Bu davranışlarından dolayı CHP vekillerini kınıyorum, onları millete şikayet ediyorum.

PANKARTLI DESTEK
Bektaş Etkinlikleri'nde yumruklu saldırıya uğrayan Bozdağ'a, Tosya Güreşleri ve Taşköprü Sarımsak Festivali'ne katılmak üzere geldiği Kastamonu'da vatandaşlardan pankartlı destek geldi. Bozdağ Tosya'da "Dik Dur Eğilme, Bu Millet Sizinle", "Başbakan Yardımcımıza Nevşehir'de Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz", "Tosyalı Gençlik Sizinle" pankartlarıyla karşılandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alnından, bozdağ, kaldı, öpmedikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Seni Çok Seviyorum... Alnından Öpüyorum!... Sevda Evcil Hayvanlar 0 25 Nisan 2013 07:19
Ankara Valisi başkanı alnından öptü PassioN Haber Arşivi 0 13 Mart 2012 20:22
Polis çocuğu alnından vurdu! Lucifer Haber Arşivi 0 15 Nisan 2010 15:47