IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2013, 14:47   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekmeleddin İhsanoğlu: Katliamın Sorumluları Derhal Adalete Teslim Edilmeli




İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Suriye'de kimyasal silah kullanımına ilişkin haberler üzerine derin endişe ve üzüntülerini ifade etti İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu Suriye Hükümetini, insanlık dışı kimyasal gaz katliamının faillerinin bulunması amacıyla bir soruşturma başlatmaları için ilgili merciilere yardımcı olmaya davet etti. İhsanoğlu, sorumluların derhal adalete teslim edilmesini istedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu yaptığı yazılı açıklamada dün Şam yakınlarında kimyasal silahların kullanımına dair gelen haberler üzerine derin endişe ve üzüntü duyduğunu ifade etti.

İhsanoğlu Suriye'nin Başkenti Şam yakınlarında yapılan hava saldırılarında kimyasal silahların kullanıldığı ve çok sayıda sivilin hayatını kaybettiği yönündeki raporlar üzerine derin endişelerini ifade ederken şunları söyledi :

"Ekranlarda gördüğümüz o masum çocukların cansız bedenlerinin görüntüsünün kimsenin gözünün önünden gittiğini sanmıyorum. Bunun bir vahşet olduğu şüphe götürmez bir gerçektir. Bu insanlık dışı eylemin faillerinin bulunması amacıyla Suriye hükümetini uluslararası bir soruşturma başlatmaları için ilgili merciilere yardımcı olmaya davet ediyorum. Sorumlular derhal adalete teslim edilmelidir ."

Genel Sekreter ayrıca bu haberler doğrulandığı takdirde uluslararası ve insani hukukun açıkça çiğnenmesi anlamına gelecek kimyasal silah kullanımının Suriye'de süre gelen çatışmaları yeni bir boyuta taşıyacağını ifade etti." - Ankara
sondakika.com*

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adalete, derhal, edilmeli, ekmeleddin, katliamın, sorumluları, teslim, İhsanoğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık