IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2013, 13:04   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan'a sunulan son anket!




AK Parti’de gündem yerel seçimlerde belediye başkan adayları. En çok merak edilen Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlere aday gösterilecek isimlerin kimler olacağı. Bu konuda ilk ipuçları dün ortaya çıkmaya başladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Radikal gazetesinin haberine göre; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapılan ‘performans anketi’ sonuçlandı. AK Parti, muhalefet partilerinin yönetimindeki yerler dahil 81 ilde on binlerce kişiyle yaptığı çalışmayı tamamladı. Başbakan Erdoğan ve parti yönetimine sunulan ankete göre, mevcut AK Partili başkanların yarısı gücünü koruyor. İstanbul ve Ankara’da Belediye Başkanları Kadir Topbaş ile Melih Gökçek performansları ile partinin yüzünü güldürdü.

Kadir Topbaş, İstanbul’da CHP’nin oldukça önünde görünüyor. Daha önceki anketlerde oyu partinin aldığı oyların altında görünen Melih Gökçek’in ise aradakı farkı kapattığı söyleniyor. Gökçek’in oylarındaki artış Gezi oyları sırasında gösterdiği tavra bağlanıyor.

AK Parti, İstanbul’da Mustafa Sarıgül’ün adaylığına göre yeni bir pozisyon alabilir. Topbaş’ın alternatifleri olarak Binali Yıldırım’dan Ali Babacan ve Numan Kurtulmuş’a kadar birçok seçenek masada.

AK Parti anketinde muhalefetin öne çıktığı illerin başında İzmir ve Diyarbakır geliyor. İzmir’de CHP, Diyarbakır’da ise BDP ilk sırada. Yine Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen’li CHP rakiplerinin önünde yer alıyor. CHP ve MHP ’nin de iddialı olduğu İçel ve Adana ile CHP-AK Parti yarışına sahne olması beklenen Antalya belediye başkanlığında aday faktörünün sonucu belirleyeceği tahmin ediliyor.

AK Parti’nin büyükşehir belediyeleri içerisinde en rahat göründüğü illerin başında Konya ve Kayseri geliyor. Her iki belediyenin oy oranı da yüzde 60’ın üzerinde çıktı. Yine AK Parti’nin elinde olan Şanlıurfa, Gaziantep, Bursa, Malatya, Samsun, Kocaeli’nde iktidar partisi adaylarının şanslı olacağı tespit edildi.

AK Parti bu ay içerisinde adaylarını açıklamaya başlayacak. İlk olarak başarı oranı yüksek olan iller ile muhalefetin elinde olan illerin başkan adaylarının açıklanması düşünülüyor. Büyük yarışa ve taktik savaşına sahne olması beklenen İstanbul ve Ankara belediye başkan adayları için rakiplerin hamleleri dikkate alınacak. Ankara’da Gökçek’in adaylığı ‘yüzde yüz’ olarak görülüyor.

AK Parti, İstanbul’da Mustafa Sarıgül’ün adaylığına göre yeni bir pozisyon alabilir. Topbaş’ın alternatifleri olarak Binali Yıldırım’dan Ali Babacan ve Numan Kurtulmuş’a kadar birçok seçenek masada.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anket, başbakana, son, sunulan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Size Sunulan Değil, Seçtiğiniz Hayatı Yaşayın Liaaa Ruh Sağlığı 0 24 Ekim 2012 21:19
Türkiye'de özel eğitim gerektiren bireylere yönelik hizmet sunulan kurumlar Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 13 Şubat 2012 21:06
TBMM'ye sunulan PKK'nın korkunç infaz listesi PassioN Haber Arşivi 0 04 Şubat 2012 16:12
Başbakan Erdoğan'ı çok üzecek anket ! Tisha Haber Arşivi 0 23 Ekim 2009 12:12