IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2013, 15:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dilan’ı plakasız Akrep vurmuş




Ankara’daki Gezi protestoları sırasında yaralanan üniversiteli Dilan’ın, polisin plakasız Akrep aracından atılan gaz bombasıyla yaralandığını kaydeden kamera görüntüleri ortaya çıktı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ankara’daki Gezi Parkı protestoları sırasında ağır yaralanan üniversite öğrencisi Dilan Dursun’un, polisin “Akrep” aracından attığı gaz bombası sonucu yaralanmasına ilişkin kamera görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Görüntülerde Dursun’un, Akrep ve TOMA’ların gaz bombası ve basınçlı su ile müdahalesi sırasında Kurtuluş kavşağı istikametine doğru ilerlediği, trafik ışıklarının bulunduğu yerdeki bir Akrep aracından aynı anda gaz bombası atıldığı, Dilan’ın da yere düştüğü görülüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Akrep aracı kavşaktan dönerek durmadan tekrar Kızılay’a doğru hızla uzaklaşırken, Dursun yere düştükten sonra bir arabaya bindirilerek hastaneye götürülüyor. Akrep aracının ne önünde ne arkasında plakasının bulunmadığı da görülüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Dursun, Ankara’daki gösteriler sırasında polis kurşunuyla yaşamını yitiren Ethem Sarısülük’ün cenaze töreni için Kızılay’a gitmişti. 16 Haziran’daki törende çıkan ve Ankara’nın çeşitli yerlerine yayılan olaylar sürerken, kaldığı Beştepe Kız Yurdu’na yürümek isteyen Dursun’un, başına isabet eden gaz bombası sonucu kafatası çatlamış, kafasında çökme oluşmuş, burnu kırılmış ve görme bozukluğu oluşmuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Dursun’un yaralanmasıyla ilgili Ankara Valiliği’ne başvurarak, MOBESE görüntülerini istemişti.

Görüntülere göre Dursun, bir grupla birlikte Kurtuluş kavşağı istikametine doğru yürüyor. Akrep aracı kavşağa yaklaştığı sırada Dursun da koşarken görülüyor. Olayın meydana geldiği anda gaz bombası atışı yapan Akrep aracı ve Dursun aynı karede yer alıyor. Araç gaz bombası atarak yaklaşıyor. Dursun yere düşüyor. Aynı şekilde kavşağa yaklaşan Akrep aracından Dursun’un da bulunduğu yere doğru gaz bombası atıldığı görülüyor.

Akrep aracı Dursun’un yere düşme anında gaz bombası atmaya devam ediyor. Ardından kavşaktan dönerek durmadan tekrar Kızılay istikametine doğru hızla uzaklaşıyor. Uzaklaşan akrep aracından sonra gelen Akrep ve TOMA aracından inen polisler, Dursun’un yanına gidiyor. Memurlardan bir tanesi yoldan geçen bir aracı durduruyor.

Dilan’ın yanına giderek kucağına alıyor ve durdurduğu araca kadar götürerek, aracın arka koltuğuna yatırıyor. Dursun, yaralanıp yere düşerken, 3 dakika 22 saniye sonra hastaneye gönderiliyor. Dursun’un bulunduğu bölgeye gaz bombası atan Akrep aracının önünde ve arkasında plaka bulunmadığı görülüyor.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akrep, dilan’ı, plakasız, vurmuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dilan İbo'nun kızı mı Zen Haber Arşivi 0 20 Mart 2013 20:45
Başkası Vurmuş : ) FaCia Fıkra 2 28 Ağustos 2010 00:23
Dilan'ın hayatını çaldılar Lady Haber Arşivi 2 28 Mayıs 2010 02:28