IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2013, 10:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fedakar turist yaşama tutunamadı!




Uluslararası konferansa gelen Tunuslu, 2 Türk'ü kurtardı kendisi boğuldu.Yaşanan sıcak anlar kameraya yansıdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türk-Arap ilişkileri Merkezi tarafından Riva'da bir otelde düzenlenen "3. İslam Ülkeleri Kanaat Önderleri Formu" na katılan Tunus'lu Ahmet Tanguri (60) öğle arasında otelin plajında dinlenmeye çekildi. Bu sırada denize giren bir baba oğulun dalgalar arasında çırpınarak yardım istemesi üzerine elbiselerini çıkarıp yanına can simidi de alarak denize atladı. Kısa sürede baba ile oğlunun yanına ulaşan Ahmet Tanguri can simidini küçük çocuğa vererek kayalıklara çıkartmayı başardı. Daha sonra çocuğun babasının da kayalıklara çıkartan Taguri bu bırada kendisi de kayalıklara çıkmak isterken dalgalara kapılarak suda kayboldu.

KAYALIKLARDA CAN PAZARI

Bağrışmalar üzerine kısa sürede olay yerine gelen otel görevlileri ve vatandaşlar Tanguri'ye ulaşarak kayalıklara çıkarttı. Bu sırada olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri de çağrıldı. Tunuslu turist hemen kayalıkların üzerinden can simidine bağlanarak jetski ile kıyıya getirildi.

KALP MASAJI YAPILDI

Plaja çıkarılan turiste burada da otelin sağlık görevlisi tarafından kalp masajı ve sunni tenefüs yapıldı. Kısa süre sonra olay yerine sağlık ekipleri geldiler. Koşarak plaja inen sağlık görevlileri boğulan yaşlı adamı hayata döndürmek için oksijen vererek tıbbi cihazlarla yaklaşık 15 dakika müdahale ettiler.

YAKINLARI DUA ETTİ

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında olayı duyarak plaja inen yaşlı adamın yakınları gözyaşları içinde dua ettiler. Tanguri yapılan müdahalenin ardından ambulansa konularak hastaneye götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Ahme Tanguri yolda hayatını kaybetti.

İSLAM ÜLKELERİ KANAAT ÖNDERLERİ FORUMU

Ahmet Tanguri'nin de katıldığı Türk-Arap İlişkileri Merkezi (TAİM) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İslam Ülkeleri Kanaat Önderleri Forumu dün sabah başladı.

Beykoz'daki Legend Hotel'de gerçekleştirilen foruma AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Orta Doğu Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü ile aralarında Mısır Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Genel Sekreteri, Suriye İhvanı Lideri Riyad Şukfa, Arap Parlamentosu Başkan Yardımcısı Semiye Sayid Ahmed, Faslı düşünür Prof. Dr. El-Mukri el-İdrisi'nin de bulunduğu akademisyen ve kanaat önderleri katıldı.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
fedakar, turist, tutunamadı, yaşama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maço Erkekler Daha Fedakar N999 Ah Erkekler 1 28 Haziran 2012 21:16
Fedakar Babalar Afrodit Hayvanlar Alemi 0 28 Şubat 2011 01:35
Dalyan'da trafit kazası; 1 turist öldü, 3 turist yaralandı Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2008 00:03