IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2013, 18:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emniyet Müdürlüğü'nden flaş Atakan açıklaması




Ahmet Atakan'ın ölümüne ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Emniyet Genel Müdürlüğü, Hatay'da Ahmet Atakan'ın ölümüne ilişkin kamuoyuna yansıyan polis kamerası görüntülerinde Atakan'ın yüksekten düştüğü anda ve öncesinde polis araçlarından saldırıda bulunanlara yönelik herhangi bir müdahale olmadığının ses ve görüntü incelemelerinden anlaşıldığını bildirdi.
Emniyet 'ten Hatay’da meydana gelen gösteriler sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan açıklama geldi. Hatay’da 9 Eylül 2013 günü düzenlenen protesto gösterileri sırasında Gündüz Caddesinde devriye görevi yapan polis araçlarına saat 01.10 sıralarında bir grup gösterici tarafından apartmanlardan taş, briket ve metal cisimler atılarak saldırıda bulunduğu ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

“Kamuoyuna yansıyan polis kamerası görüntülerinde de şahsın yüksekten düştüğü anda ve öncesinde polis araçlarından saldırıda bulunanlara yönelik herhangi bir müdahale olmadığı ses ve görüntü incelemelerinden anlaşılmaktadır. Adalet Bakanlığı yetkililerine dayanılarak verilen ilk otopsi sonuçlarından ‘ölümün künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kırıklarıyla birlikte omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği’ ifade edilmektedir. İlk otopsi sonuçları bulgularına göre şahsın yüksekten düşme sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendirilmektedir. Şahsın ölümüyle ile ilgili tüm bilgi, belge ve görüntüler adli soruşturmaya esas olmak üzere yetkili makamlara gönderilmiş ve İçişleri Bakanlığı tarafından konunun soruşturulması için müfettiş görevlendirilmiştir. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
ACILI ANNE: OĞLUM HALKI İÇİN DİRENDİ

Hatay'daki eylem sırasında yaşamını yitiren Ahmet Atakan'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi ardından, Hatay'daki Akdeniz Hastanesi'ne getirildi. Atakan'ın cenazesi burada yıkanıp kefenlendikten sonra, ailesiyle yaşadığı merkeze bağlı Çekmece Belediyesi Pınarbaşı Mahallesi 29 Sokak'taki evine getirildi. Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan burada, "Oğlum halkı için direndi. Bu yolda canını verdi. Biz başından sonuna kadar oğlumuzun yanındaydık. Anne , 'Biz delikanlıyız , direneceğiz bu düzene karşı çıkacağız' diyordu. 'Ahmet'imin acısını bana yaşatanlara Allah evlat acısı yaşatsın, yüreğim kanıyor.

Ben bir anneyim, bütün annelerin yüreği yandı. Suriyeli anneler, Ethem'in annesi, Ali İsmail'in annesi, Abdullah'ın annesi, zalimlerin zulmünü yaşadı. Bütün annelerin ve öldürülen evlatlarının suçu barış istemekti" dedi.Ahmet Atakan'ın tabutunun başında ağıt yakan annesi Emsal Atakan, oğlunun fotoğrafını da elinden bir an olsun bırakmadı.

Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında ölen Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz cenaze törenine katılarak, Emsal Atakan'ı teselli etmeye çalıştı. Atakan'ın cansız bedeni, Çekmece Beldesi Mezarlığında, CHP Hatay milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz'ın da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklaması, atakan, emniyet, flaş, müdürlüğünden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Emniyet Müdürü'nden çarpıcı biber gazı açıklaması Lucifer Haber Arşivi 0 06 Ocak 2013 16:28
Iğdır Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Rhytia Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2012 15:37