IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

22Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2013, 06:45   #11
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cemaat Okullarının Önünü Açtılar




Bkz:
Alıntı:
Dün itibariyle Resmi Gazete’de Bakanlar Kurulu’nun bir kararı yayınlandı. Bu kararla 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, ortaöğretimlerini yurtdışında bitirmeleri halinde TC vatandaşı olan öğrenciler, Türkiye’de istedikleri üniversiteye sınavsız girecekler.

Bu karar nasıl birşeydir, tam olarak nedir bunu ilk olarak bu haberi kaleme alan kişinin net şekilde belirtmesi gerekirdi, buna kalmadan; kendisini direk yorumlamış. Burada bir saptırma olabilir. Bakanlar Kurulu'ndaki karar net olarak okunulduktan sonra mantıken yorum yapılmalıdır. Böyle birilerinin o karar üzerinden yorumları üzerinden değil.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Eylül 2013, 18:58   #12
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cemaat Okullarının Önünü Açtılar




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorunuzda ironi olduğunu düşünüyorum, yanılmıyorumdur herhalde yanılıyorsam da eğer cevaplayayım.
Cemaate girenlerin, bunu kabul edenlerin sadece eğitim ve öğretim almadığı aşikardır. Zaten bu tip kuruluşlar içlerine aldıkları öğrencileri veya insanları kolay kolay bırakmazlar. Birtakım vaatlerde bulunurlar ve bunun karşılığında da sizden onlar için çalışmanızı isterler. Öğrencileri hukuk fakültelerine ve polis okullarına sokarak kökten çözüm üretirler, nitekim ülkemizdeki polislerin ne tarafa çekildiği ve adaletin nasıl işlediği malum. Kendimi cemaat ablası gibi hissettim, ki ben üniversiteyi kazandığımda da arayarak bana böyle bir teklifte bulunmuşlardı, hiçbir bağlantım olmamasına rağmen. Yani burada böyle üstün körü ancak bu kadar anlatılır ama amaçları daha çok din alt tabanlı bir yönetimdir.

Burada da kanun ve yasalardan bahsedenler var ama bunun kararını da kimin verdiği belli. Hükümet bugüne kadar yaptığı her işi yasaya ya da kanuna uyduramadıysa, o zaman yasa ve kanun çıkarmıştır ya da değiştirmiştir. Bu platformlarda çok da tartışmaya girmek istemem, çok konuşmaya meraklı arkadaşlar varsa, biraz da cesaretleri varsa forumlara bekleriz sizi, yani parklarda toplanan forumlara.
Kısaca cemaat yapısını da bilen bilir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok da güzel demiş aslında, her şeyin başı cemaat.
Bana verilen sürenin sonuna geldik. Ece Temelkuran'ın BirGün gazatesindeki 12 Eylül 2013 tarihli yazısından bir alıntıyla bitireyim, tamamını da dilerseniz okursunuz.
'' Bu çocuklar bilmiyorlar mı nasıl rahat edeceklerini? Sizin gibi olsalar mis gibi hayatları olur, bilmiyorlar mı sanıyorsunuz? Ama ağızları sulansın diye ballandıra ballandıra anlattığınız o vizyonlu-misyonlu sofraya oturmaya heves etmiyorlar. Bilmiyorlar mı bu memlekette işlerin nasıl yürüdüğünü? Hem nasıl biliyorlar. Buna rağmen yapıyorlar. Şu da size dert olsun: Sizin o ikbal sofranızdan tiksiniyorlar. Evet sizi aşağılıyorlar. Bayılırsınız siz bu “aşağılama” işine. Ama bilin ki, sizi, inandığınız şeyler için değil, inanmayı beceremediğiniz insanlık için aşağılıyorlar. ''

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

 

Etiketler
açtılar, cemaat, okullarının, önünü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağrı'da Öğretmen Okullarının Kuruluşu Cemalizim Haber Arşivi 0 17 Mart 2012 10:49