IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2013, 15:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Japon turist cinayetinde kan donduran itiraf




Rastgele bıçağı salladım, arabada tecavüz ettim


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nevşehir'in Göreme Beldesi'nde 22 yaşındaki Japon turist Mai Kuriharac’ın bıçaklanarak öldürülmesi, arkadaşı aynı yaştaki Hoshie Teramatsu'nun yaralanması olayının şüphelisi olarak dün 26 yaşındaki Mustafa Volkan D. tutuklanırken, bugün de 24 yaşındaki Fatih U. gözaltına alındı. Olayın gerçek faili olduğu ileri sürülen Fatih U.'nun ifadesinde "Bıçağı rastgele salladım, biri yere düştü. Birine otomobilde tecavüz ettim" dediği belirtildi.

Japon turistler Mai Kuriharac ve Hoshie Teramatsu'nun geçen salı günü öğle saatlerinde Göreme Beldesi'nin Zemi Vadisi'nde bıçaklı saldırıya uğramasıyla ilgili soruşturmada önemli bir gelişme oldu. Mai Kuriharac’ın öldürülmesi, Hoshie Teramatsu'nın da yaralanması olayının faili olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Volkan D. suçlamaları kabul etmedi. Mustafa Volkan D. dün akşam saatlerinde çıkarıldığı Nevşehir Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde sorgusunun ardından kuvvetli suç şüphesinin varlığı, delillerin, halen toplanmakta olması gerekçeleriyle tutuklandı.

Oğlunun suçsuz olduğunu söyleyen ve adliye önünde görüntü alan gazetecilere saldıran annesi Emine D. de "Çekmeyin, oğlum suçsuz. Niye çekiyorsunuz?" diye bağırdı.

SAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Nevşehir Cumhuriyet Savcılığı da şüpheli Mustafa Volkan D.'nin tutuklanmasının ardından, Japon turist Mai Kuriharac'ın 'alet kullanılmak suretiyle öldürülerek cinsel saldırıya maruz bırakıldığını', yaralı Hosise Teramatsu'ya ise 'cinsel saldırıda bulunularak öldürmeye teşebbüs edildiği' açıklamasını yaptı.

Savcılığın yazılı açıklamasında, " Şüpheli M.V.D.'nin Sulh Ceza Mahkemesi'nde yapılan sorgusunun ardından kuvvetli suç şüphesinin varlığı, delillerin, halen toplanmakta olması, şüphelinin kaçma ve delilleri karartma konusunda mahkemede şüphe uyanması ve tutuklanmaya sevk edilen suçların ceza miktarları göz önünde bulundurularak tutuklanmasına karar verilmiştir" denildi.

ŞİMDİ DE 'ASIL FAİL' GÖZALTINDA
Japon turistlere saldırı olayının aydınlatıldığı sanılırken, şok bir gelişmeyle 'asıl fail' olduğu iddiasıyla bir kişi daha gözaltına alındı.
Ürgüp çarşı merkezinde gece otomobiliyle gezen Fatih U.'yu şüpheli hareketleri nedeniyle polis takibe aldı.

Evine girdiği sırada yakalanan Fatih U.'nun, Japon turistlere saldırı olayını kendisinin gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü. Polisler, Fatih U.'nun evinde yaptıkları aramada yanmış pasaport ve bazı delillere ulaştı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan Fatih U.'nun ifadesinde, "Otomobille orada geziyordum. Bisikletle arabama çarptılar. Tartışmaya başladık. O sırada bıçak çektim ve rastgele salladım. Biri yere düştü, öldüğünü anlamadım. Kanı görünce kendimden geçtim. Birine otomobilde tecavüz ettim.

Para ve değerli eşyalarını aldıktan sonra diğerlerini Ortahisar’da boş bir arazide yaktım. Olayla kullandığım bıçağı Kızılırmak'a attım" dediği öğrenildi.
Şüpheli Fatih U., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

KUZENİ İHBAR ETTİ
Nevşehir’in Göreme beldesinde bir Japon turistin öldürülmesi, diğerinin de yaralanması olayında, katil zanlısı F.U.’nun, yanında bulunan ve kuzeni olan Mustafa Volkan.D.’yi polise ihbar ettiği ortaya çıktı. Zemi vadisinde Mai Kuriharac'’ın öldürülmesi, Hoshie Teramatsu’nun ağır yaralanması ile ilgili olayda şaşırtıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Olay sonrasında yakalanarak gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan M.V.D.’nin yapılan bir ihbar sonrasında yakalandığı öğrenildi. Sabah saatlerinde olayın asıl faili olarak yakalanan F.U.’nun yaklaşık 2.5 saat süren sorgusu sonrasında, Mai Kuriharac'’ın öldürülmesi, Hoshie Teramatsu’nun yaralanması olayı tüm ayrıntılarıyla ortaya çıktı.

Bıçakladığı turistlerden birine 50 UN 017 plakalı otomobilde tecavüz ettiğini de kabullenen F.U.’nun, olayda kullandığı bıçağı Kızılırmak nehrine attığı öğrenilirken, olayda ilk yakalanan Mustafa Volkan.D.’yi de polise ihbar ettiği ortaya çıktı. Zanlı F.U. ile Mustafa Volkan.D..’nin kuzen oldukları ortaya çıkarken, cinayeti F.U.’nun işlediğinin kesinlik kazandığı bildirildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Eylül 2013, 16:01   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Japon turist cinayetinde kan donduran itiraf




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok sinirlencek!

 

 

Etiketler
cinayetinde, donduran, itiraf, japon, kan, turist


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Japon Usulü Dana Eti Ruloları - Japon Mutfağı Sevda Dünya Mutfakları 0 21 Temmuz 2013 22:50
Japon Güneşi Yemek Tarifi - Japon Mutfağı Sevda Dünya Mutfakları 0 21 Temmuz 2013 21:02
Hayat kadınından kan donduran itiraf PassioN Haber Arşivi 0 20 Nisan 2012 23:09
Dalyan'da trafit kazası; 1 turist öldü, 3 turist yaralandı Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2008 00:03