IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2013, 15:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızına tecavüz etmesine göz yumdu!





Aydın'da zihinsel engelli 10 yaşındaki kızı S.S.'ye, kendisinin yanında, 70 yaşındaki Ali Y.'nin tecavüz etmesine göz yummakla suçlanan anne Nurcan S. hakkında mahkeme tutuklama ve yakalama kararı çıkarttı. Bir süre önce kalp krizinden ölen Ali Y.'nin tecavüz ederken çektiği görüntülerde de görülen anne Nurcan S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.



Almanya'da emekli olduktan sonra Aydın'a yerleşen ve 2011 yılında gittiği hastanede, görme engelli 53 yaşındaki Remzi S. ve ailesiyle tanışan 70 yaşındaki Ali Y., aileyi evine davet etti. Hastanede aileye yardımda bulunan Ali Y., bir süre Remzi S., eşi 32 yaşındaki Nurcan S., oğlu 14 yaşındaki H.S. ve zihinsel engelli kızı 10 yaşındaki S.S.'yi evinde misafir etti. Aileyle görüşmesini sürdüren Ali Y., iddiaya göre Nurcan S. ile ;ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişki sırasında Ali Y., annesinin yanında zihinsel engelli S.S.'ye de tecavüz ettti. ve küçük kızla ilişkisini sürdürdü. Bir ilkokulun engelli sınıfında eğitim gören S.S., bir erkek öğrenci tarafından taciz edilince okul müdürü durumu polise bildirdi. Soruşturma başlatılırken aileyle görüşüldü ve S.S., geçen yıl yetiştirme yurduna gönderildi.



GÖREVLİLER FARK ETTİ


Yetiştirme yurdunda bir kadın görevli, S.S.'nin cinsel içerikli konuşmalar yapmasından şüphelenip kendisiyle konuştu. S.S., bu konuşmaları ailece görüştükleri ve kendisine 'dede' diye hitap ettiği Ali Y.'den öğrendiğini, annesinin çoğu zaman Ali Y. ile cinsel ilişkiye girdiğini, yaşlı adamın sık sık kendisiyle ;yattığını söyledi. Yurttaki yetkililer bu durum karşısında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturma başlatan savcılık, S.S.'nin sağlık kontrolünden geçirilmesine ve Ali Y. ile küçük kızın anne ve babasının ifadelerine başvurulmasına karar verdi. Zihinsel engelli S.S.'ye geçen aralık ayında hastanede yapılan kontrolde 'bakire' raporu verildi.


İDDİAYI REDDETTİLER, SERBEST KALDILAR


Savcılık, S.S.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Ali Y., kızlarına yapılana göz yumdukları iddiasıyla da Nurcan S. ve Remzi S. çifti hakkında 'Çocuğun basit cinsel istismarı' suçlamasıyla yasal işlem başlattı. Geçen 27 Şubat'ta gözaltına alınan Ali Y., tecavüz iddialarını reddetti. Mahkeme 'Çocuğun basit cinsel istismarı' kapsamında Ali Y.'yi adli kontrollü olarak serbest bıraktı. İddiaları reddeden Nurcan S. ve Remzi S. çifti de delil yetersizliğinden serbest kaldı.


'CİNSEL HAYATIM YOK' DEDİ


Aydın 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması geçen 24 Nisan'da yapıldı. Zihinsel engelli S.S. mahkemede verdiği ifadesinde Ali Y.'nin, annesiyle birlikte olduğunu, aynı şeyleri annesinin yanında kendisine de yaptığını daha sonra da birlikte uyuduklarını söyledi. S.S., ayrıca annesinin başkalarıyla da birlikte olduğunu, Ali Y.'nin kendisine verdiği parayı da babası Remzi S.'nin aldığını anlattı. S.S.'nin suçlamalarını reddeden Ali Y. 1992 yılından buyana yalnız yaşadığını, küçük kızın kendisine 'dede' dediğini, ona hediyeler ve para verdiğini, ancak beş kez prostat ameliyatı olduğu için cinsel hayatının olmadığını öne sürdü. Nurcan S. ve Remzi S. çifti de suçlamaları reddetti. Mahkeme, eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı 4 Eylül 2013 tarihine erteledi.


ÖLÜNCE GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI


Tutuksuz yargılanan Ali Y., geçen 7 Ağustos'ta kalp krizi sonucu öldü. ;Aydın'da toprağa verildi. Ali Y.'nin telefonunda, ölümünden hemen sonra da S.S.'ye tecavüz ettiği görüntüler ortaya çıktı. Savcılık tarafından incelemeye alınan görüntülerde Ali Y.'nin, Nurcan S.'nin yanında zihinsel engelli S.S.'ye tecavüz ettiği belirlendi. Savcılık, suçun vasfının değiştiğine dikkat çekip, S.S.'ye 'bakire' raporu veren doktor hakkında da soruşturma başlattı.


TUTUKLAMA İSTEMİYLE YAKALAMA KARARI


Zihinsel engelli S.S.'ye Ali Y.'nin tecavüzünü bildikleri halde gizlemeye çalışan anne ve babayla, 'bakire' raporu veren doktor hakkında hazırlanan ek iddianame ile yeni boyut kazanan dava, geçen hafta Aydın 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme, duruşmaya katılmayan anne Nurcan S. hakkında tutuklama istemiyle yakalama kararı verdi. Dava eksiklerin tamamlanması için 4 Ekim 2013 tarihine ertelendi. Anne Nurcan S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
DHA

__________________
''Mükemmel olmamak, tek istediğim. Dünkü kendimden daha bir şey olayım yeter;
Daha yorgun, daha verimli, daha anlayışlı, daha umutlu, daha kırgın,
daha çok şarkı bilen, daha bile erken uyanan…
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
etmesine, gÖz, kızına, tecavüz, yumdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2 Öz Kızına 40 Yıl Tecavüz Etmiş Luthien Haber Arşivi 3 28 Ağustos 2011 19:47
Öz kızına tecavüz etti Cemalizim Haber Arşivi 7 08 Ağustos 2010 23:44
Öz kızına tecavüz etmiş AngeLus Haber Arşivi 2 30 Ekim 2009 11:19