IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Türkiye'de en çok p-o-r-n-o arayan iller! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/548393-turkiyede-en-cok-p-o-r-n-o-arayan-iller.html)

Zen 16 Eylül 2013 15:46

Türkiye'de en çok p-o-r-n-o arayan iller!
 
Tüm dünyada internette por no araması giderek artıyor. 2005'te yüzde 30'lardayken, 2013'te yüzde 100'e yaklaştı. Yani artık herkes internette ***** arıyor.

İNTERNETHABER- Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Telekomünikasyon İletişim Başkan Vekili Osman Nihat Şen'e Türkiye'de por no sitelere yönelik ilgi hakkında enteresan açıklamalar yaptı.

Çok popüler bir sitenin por no sitesinin 3 ayda 36 milyon lira kazanmalarına vesile olduklarını itiraf etti, "dinlenmek istemiyorsanız kablosuz internetten uzak durun" dedi ve por noya en çok ilgi gösteren üç ili açıkladı.

İngiltere parlamentosunun por no istatistiğinin bir benzeri Türkiye'de var mı diye merak eden Kübra Par, Telekomünikasyon İletişim Başkan vekili Osman Nihat Şen'e dünyada por no kelimesini en çok hangi ülkeler arıyor sorusunu sordu. İşte dünyada ve Türkiye'de durum...

EN ÇOK HANGİ ÜLKE?

Dünyada ilk sırada Papua Yeni Gine var. Onu Hindistan ve Pakistan takip ediyor. Tüm ülkeleri gruplara ayırırsak Türkiye ilk üç ülke grubunda ve Türkiye'de dünya geneline kıyasla daha hızlı bir artış var.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK HANGİ İL ARIYOR?

-Diyarbakır
-Erzurum
-Adana ilk sıralarda. Bu illerde çok sayıda işsiz genç nüfus var. Zamanlarını internet kafelerde geçiriyorlar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net