IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Adalet Bakanı'ndan A Takımı Yanıtı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/548463-adalet-bakanindan-takimi-yaniti.html)

Rhytia 17 Eylül 2013 04:31

Adalet Bakanı'ndan A Takımı Yanıtı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kandıra F1 ve F2 Tipi yüksek güvenlikli ceza infaz kurumlarındaki görevlilerin birbirlerine hitaplarıyla ilgili iddiaların; kurum bünyesinde, 'A Takımı' adı altında bir birim kurulduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.


Adalet Bakanı, BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan’ın soru önergesini Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığıyla yapılan yazışmaya verilen cevap ile yanıtladı.

Adalet Bakanı, Kandıra F1 ve F2 Tipi yüksek güvenlikli ceza infaz kurumlarındaki görevlilerin birbirlerine hitaplarıyla ilgili iddiaların; kurum bünyesinde “A Takımı” adı altında bir birim kurulduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Adalet Bakanı, kurumlardaki tüm uygulamaların ilgili kanun, tüzük, yönetmelik ve genelgelere uygun olarak yapıldığını, kurumların tüm işlem ve uygulamalarının infaz hakimliğinin Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının ve izleme kurullarının denetim ve gözetimi altında olduğunu ifade etti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net