IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2013, 10:19   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Astım krizi değil, kocası öldürdü




Balıkesir'de astımdan öldüğü söylenen genç kızın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

16 yaşındaki genç kızın gayriresmi eşi tarafından önce bıçaklandığı, ardından da bıçak yaralarının belli olmaması için kıyafetlerinin değiştirildiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıl önce Bursa'nın Kemalpaşa ilçesinden Balıkesir'e gelen 16 yaşındaki Tülay Bitmez (16), K.D. (25) isimli şahıs ve annesi N.D. (49) ile yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde 112 ekiplerine gelen bir ihbar ile Tülay Bitmez'in yaşadığı eve ambulans sevk edildi. Astım krizine müdahale etmek için olay yerine gelen 112 ekipleri, Tülay Bitmez'in cansız bedeni ile karşılaştı.

Olay yerine polis ekipleri de gelirken, doktor genç kızın ölümünü şüpheli buldu. Tülay Bitmez'in eşi olduğunu söyleyen K.D. ise, genç kızın astımdan dolayı hayatını kaybettiğini söyledi.Genç kızın şüpheli ölümü üzerine Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri araştırmalarını derinleştirdi. Yapılan araştırmalarda hayatını kaybeden Tülay Bitmez ile K.D.'nin resmi olarak evli olmadığı ve merhum kızın K.D.'nin ailesi ile yaşadığı tespit edildi. Öte yandan Bitmez'in otopsisinde vücudunda bıçak izlerine rastlandı. Olayın cinayet olduğunu anlayan polis ekipleri, K.D.'nin evinde yaptığı aramada kanlı eşofman altı, üzerinde kesikler bulunan tişört, üzerinde kan izleri bulunan sargı bezi, oksijenli su ve bıçak ele geçirdi.

Polis, şüpheli K.D.'nin genç kızı öldürüp cinayete astım krizi süsü vermek için bıçak izi olan kıyafetleri merhum Bitmez'in üzerinden çıkararak yenileri ile değiştirdiğini belirledi. Oda içindeki kanların da temizlendiğini tespit eden Balıkesir polisi, K.D.'yi gözaltına aldı.Cinayetten gözaltına alınan K.D.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Soruşturma sırasında agresif bir tutum sergilediği öğrenilen şüphelinin psikolojik rahatsızlığı olduğu anlaşıldı. Cumhuriyet savcısının talimatı ile adli makamlara çıkarılan K.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
astım, değil, kocası, krizi, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
16 Yaşında Evlendi 18 Yaşında Kocası Öldürdü N999 Haber Arşivi 0 04 Şubat 2012 22:43
Deprem değil, panik öldürdü! Soul Haber Arşivi 0 20 Mayıs 2011 11:47
Defne'nin ölüm nedeni astım krizi ve kalp değil Feronia Haber Arşivi 0 08 Şubat 2011 10:03