IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By SeckiN

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2013, 09:52   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sokak ortasında döverek öldürdüler




31 yaşındaki bar işletmecisi sokak ortasında dövülerek öldürüldü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir'in Bornova İlçesi'nde, kısa bir süre önce evlenen bar işletmecisi 31 yaşındaki Erkan Kaya, sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerce feci şekilde dövüldü. Başına ağır darbeler alan Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Küçük Park 166 Sokak 2 numarada meydana geldi. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Bornova Küçük Park'ta üç ayrı mekan işleten 31 yaşındaki Erkan Kaya, iş yerini kapattıktan sonra sokak üzerindeki bir arkadaşını ziyaret etti.

BAŞININ DEFALARCA VURULDUĞU VİTRİN CAMI KIRILDI

Apartmandan çıktığı sırada kimliği belirsiz 7- 8 kişi, Kaya'nın yolunu kesti. Saldırganlar bir anda Kaya'ya tekme ve yumruklarla vurmaya başladı. Saldırganlar kanlar içinde kalan Kaya'nın kafasını da defalarca sokak üzerinde bulunan gevrek evinin buzdolabı vitrinine vurdu.
Vurmanın şiddetiyle vitrin camı parçalandı. Kaya'yı kanlar içinde bırakan saldırganlar, olay yerine yakın bir noktaya park ettikleri hafif ticari araca binerek kaçtı.

DEHŞETE TANIK OLDULAR

Kısa bir süre önce Betül Kaya ile hayatını birleştirdiği öğrenilen Kaya'nın uğradığı saldırıya, o sırada açık olan gevrek evindeki gençler tanık oldu. Yaşananlar karşında şoke olan gençler bir süre sonra kendilerine gelerek durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu ağır yaralı Erkan Kaya, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya'nın ambulanstan indirilişi sırasında sağ kolunda eşinin fotoğrafı ve isminin yazılı olduğu dövme dikkati çekti. Tedaviye alınan Kaya, hastaneye götürülüşünden kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Kaya'nın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Vücudunun çeşitli yerlerinde kesi yaraları ve kırıklar bulunan Kaya'nın özellikle başına iki ve göğsüne aldığı bir darbe ile ağır yaralandığı kaydedildi. İlk incelemeye göre darp edildiği belirlenen Kaya'nın, kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından netleşeceği kaydedildi. Sokağı güvenlik kordonu ile çevreleyen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, incelemede bulundu. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine inceleneceği, saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
döverek, ortasında, sokak, Öldürdüler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hava korsanlarını döverek öldürdüler! Ezgi Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2012 12:25
Sokak ortasında tuvalet! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 24 Ocak 2012 09:55