IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2013, 10:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlunun doğum gününde ölüme atladı




Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde 34 yaşındaki Murat A., oğlunun doğum günü partisinde, eşi ve 2 çocuğunun gözü önünde evlerinin üçüncü kat balkonundan atlayarak, intihar etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eczacı kalfası Murat A., dün saat 21.00 sıralarında ana sınıfı öğrencisi oğlu 5 yaşındaki G.A.’nın doğum günün kutlamak için pasta alıp, Yazıcızade Mahallesi’ndeki evine geldi. Murat A., eşi, 32 yaşındaki Naciye A., oğulları G.A. ve G.A. ile doğum günün kutlaması yaparken birden, "Ölüme gidiyorum" diyerek, 3’üncü kattaki evinin balkonuna koşup, kendini boşluğa bıraktı.

Yaklaşık 7.5 metre yükseklikten asfalt zemine düşen Arpacı ağır yaralandı. Gürültü üzerine koşan komşuları durumu polise ve 112 Acil Servis’e bildirdi. Bu sırada gözyaşları içinde eşinin yanına inmeye çalışan Naciye A.’yı komşuları güçlükle sakinleştirebildi.

HEMŞİRELERİN MÜDAHALESİ DE KURTARAMADI

Ambulansın olay anında başka bir kazada olması nedeniyle gecikme üzerine Murat A.’ya olay yerinde ilk müdahaleyi hemşire olan iki komşusu yaptı. Nabzı giderek düşen Murat A.ı, hemşirelerin yaptığı kalp masajına rağmen kurtarılamayarak, öldü. Eşi ve iki çocuğunun gözü önünde ölüme atlayan adamın cesedi savcının talimatı üzerine otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Eşinin ölümü üzerine sinir krizi geçiren Naciye A. ise, Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, sakinleştirici iğne vuruldu. Eşini kaybeden kadın, polise verdiği ifadesinde, "Eşim, neşe içinde oğlumuzun doğum gününü kutlarken, birden suskunlaştı. Yüzü bir anda kireç gibi oldu. Soluğu kesildi. Oğullarının ve benim yüzüme bakıp, ’Ölüme gidiyorum’ diyerek, balkona fırladı. Hiç duraksamadan kendini boşluğa bıraktı. Peşinden koşup, engel olmak istedim. ancak başaramadım" diyerek, dehşet anlarını anlattı.

CENAZESİ ORDU’YA GÖNDERİLECEK
Polis, bilinen herhangi bir sorunu bulunmayan aynı mahallede 10 yıldır oturan Murat A.’nın intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Murat A.’nın cenazesinin yapılacak otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Ordu’ya götürüleceği bildirildi.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atladı, doğum, gÜnÜnde, oğlunun, Ölüme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
50 Metreden Ölüme Atladı Perii Haber Arşivi 0 13 Eylül 2012 20:48
Ölüme böyle atladı PassioN Haber Arşivi 0 02 Mart 2012 20:50
Ölüme böyle atladı Ashriel Haber Arşivi 1 02 Aralık 2011 15:18
Aşk acısıyla ölüme atladı System Haber Arşivi 0 04 Eylül 2010 13:54