IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2013, 21:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sınıf başkanlığı seçimi mahkemeye taşındı




ANTALYA’da ilkokul 2’nci sınıfta yapılan sınıf başkanlığı seçimi sırasında bir öğrencinin, "Başbakan da seçimle geldi ama ağaçları kesiyor, su sıkıyor, gaz sıkıyor" sözleri üzerine sınıf öğretmeni ile öğrencinin annesi arasında başlayan tartışma adliyeye taşındı.


Muratpaşa İlçesi’ndeki Mustafa Asım Cula İlkokulu 2-A sınıfında geçen hafta sınıf başkanlığı seçimi sırasında öğretmen Fikri Tezbaşar, sınıfın geçen yılki başkanının görevine devam etmesini istedi. Öğrencilerden 9 yaşındaki Ö.İ.K., "Gerçi seçim olsa ne olacak? Seçimin güzel bir şey olduğuna inanmıyorum. Başbakan da seçimle geldi ama ağaçları kesiyor, su sıkıyor, gaz sıkıyor" dedi.

Sınıf öğretmeni Fikri Tezbaşar, bu sözleri üzerine öğrenciyi uyardı. Aynı zamanda 2-A şubesinin ’sınıf annesi’ olan Ö.İ.K.’nın annesi Filiz K.’yı okula çağıran öğretmen Tezbaşar, "Çocuğunuzla konuşun, uyarın. Okulda siyasi konulara girmesin" diyerek uyarıda bulundu. Okuldan çıkan anne Filiz K., eve gelince de oğlunu uyardı. Bazı öğrenci velileri tarafından akşam telefonla aranan anne Filiz K., öğretmenin Facebook hesabındaki paylaşımdan haberdar oldu.

"VATAN HAİNLİĞİ MEŞRULAŞTI"

Öğretmenin kendisine ait Facebook hesabına, "Bugün ikinci sınıfa giden bir öğrenci sınıf başkanlığı seçiminden sonra kazanamayınca ’Bahçede görüşürüz’ diyebiliyorsa, üstüne bunu Gezi’de eylemler yapan ablasından öğrendiğini, seçimle olmayacağını söylüyorsa ve bana ’Seçim iyi bir şey olsaydı ben başkan olurdum’ diyerek tüm çapulcuların hissiyatının kendisine nasıl öğretildiğini anlatıyorsa. Vatan hainliği meşrulaştı demektir" yazdığını gören anne Filiz K., "Merhabalar, ben İ.’nin annesiyim. Oğlum hakkında yazdıklarınız beni çok kırdı. Bu konuyu konuşalım lütfen" diye yazdı.

Öğretmenin bu sözlerle Ö.İ.K’yi kastetmediğini belirten sözlerine karşın anne, öğretmene sınıfta ablası olan başka çocuk olmadığını söyledi.

ANNEDEN SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Bu olaylar üzerine anne Filiz K.,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cumhuriyet Savcılığı’na öğretmen Fikri Tezbaşar hakkında hakaret suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Şikayetinde olanları anlatan anne Filiz K., çocuğuna ’Vatan haini’ diyerek hakaret edildiğini öne sürdü.

ÖĞRETMEN İDDİALARI YANITLADI

İddialara yanıt veren sınıf öğretmeni Fikri Tezbaşar, okula yeni atandığını ve olayın olduğu gün sınıf başkanlığı seçimi yapıldığını, ancak Facebook hesabında yazdıklarının kendi sınıfındaki seçimle alakalı olmadığını söyledi.

Kendi sınıfındaki seçim sonrası ne bir kavga edildiği, ne başkanlığın el değiştirdiği gibi bir olay olmadığını belirten öğretmen Fikri Tezbaşar, "Başka bir arkadaşımın yaşadığı olayı paylaştım" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Eylül 2013, 21:39   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sınıf başkanlığı seçimi mahkemeye taşındı




Film gibi Allahım millet nelerle uraşıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 

 

Etiketler
başkanlığı, mahkemeye, secimi, sınıf, taşındı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yavşak kavgası mahkemeye taşındı wHiSkEy Haber Arşivi 0 26 Aralık 2010 20:27
Danıştay Başkanlığı seçimi bugün PuSAt Haber Arşivi 1 07 Nisan 2006 22:34