IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Eylül 2013, 09:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kıskançlık kavgası faciaya döndü!




Bursa'da kendisinin de içinde bulunduğu aracın takla atması sonucu 2 üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen genç, 30 bin 400 lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyetini ikiye bölen kararda, parayı 24 eşit taksitle ödemesine hükmedilen sanığın ehliyetine de 1 yıl süreyle el koyuldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ölen genç kızlardan birinin araç seyir halindeyken kıskançlık krizine girerek direksiyonu çevirdiği ve kazaya sebebiyet verdiği öne sürülmüştü.3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen 21 yaşındaki tutuklu sanık M.H.Ü.’nun yargılanması sona erdi. 7 ay önce, gezmek için kiralıkları otomobilin Mudanya yolu üzerinde takla atması neticesinde 18 yaşındaki Cansu Günay ve 20 yaşındaki Kübra Buse Bingül'ün ölümüne sebep olmakla suçlanan sanık M.H.Ü., 3 ay önceki ilk duruşmada tahliye edildiği için karar celsesine katılmadı.Maktul yakınlarının da katılmadığı davada hazır bulunan sanık avukatı Cevdet Ulu, müvekkilinin beraatini istedi.

KARAR HEYETİ İKİYE BÖLDÜ

Kısa bir aranın ardından açıklanan karar, mahkeme heyetini ikiye böldü. Üye hakimlerden biri sanığın beraatini istedi. Ardından mahkeme heyeti, sanık M.H.Ü., “taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak” suçundan önce 5 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ardından duruşmadaki iyi hali sebebiyle ceza 4 yıl 2 ay hapse indirildikten sonra, bu ceza 30 bin 400 lira paraya çevrildi. Yargıtay’ın kararı onamasının ardından 24 eşit taksitle ödenmesine hükmedilen ve üniversite öğrenimi süren sanığın 1 yıl boyunca ehliyetine el koyulması kararlaştırıldı.

“ÇOK YAKMASIN DİYE HIZLI GİTMİYORDUM”

Yaklaşık 3 ay önce hakim karşısına çıkan sanık M.H.Ü., hayatını kaybeden Cansu Günay ile 4 yıldır sevgili olduklarını ve aralarında söz yüzüğü bile taktıklarını anlatarak, “Üniversiteyi bitirdikten sonra evlenmeyi düşünüyorduk. Olay günü İstanbul'dan, liseden arkadaşlarımız olan Kübra Buse Bingül'ü ziyaret etmek için Bursa’ya geldik. Ardından Cansu Bolu'ya, ben de Tekirdağ'a dönecektim fakat otobüs bileti bulamadığımız için Bursa’da kaldık. Ben bir araç kiraladım. Kübra Buse Bingöl’ü de yanımıza alarak Mudanya’ya doğru yola çıktık. Aracı kiraladığımda içine 50 liralık benzin koydum. "Çok yakmasın" diye hızlı gitmiyordum. Bir gün önce kız arkadaşım Cansu’yla kıskançlık yüzünden tartıştık. Bu tartışma otomobil içerisinde de devam etti. Bir anda Cansu, direksiyonu kendisine doğru çekti. Araç sağa doğru gitmeye başladı. Daha sonrasını zaten hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Bana olup bitenleri doktorlar anlattı" diyerek kendini savunmuştu.

Alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
döndü, faciaya, kavgası, kıskançlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık