IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2013, 12:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Teğmen Çelebi cezaevinde evleniyor




Ergenekon terör örgütü üyesi olmakla suçlanan ve 16 yıl 6 ay ceza alan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Silivri duruşmalarında tanıştığı Kezban Merey ile Hasdal Cezaevi’nde evlendi. Nikah şahitliğini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapti. Kılıçdaroğlu cezaevi çıkışında açıklama yaptı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lideri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın şahitliğinde gerçekleşecek nikahta bir de sürpriz var. Teğmen Çelebi, kız kardeşi Eda’nın da nişan kurdelesini kesecek. Nikâhın yapılacağı Hasdal Cezaevi salonunda kız ve erkek tarafından 20 davetli olacak. Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Tozanlı’nın kıyacağı nikâha CHP’den de 8 kişi katılacak. Davetlilere pasta ve meşrubat ikram edilecek.


20 yıl yatsa beklerim
TEĞMEN Mehmet Ali Çelebi, Kezban Merey ile mahkemedeki savunmaları sayesinde tanıştı. Hemşire Kezban Merey aynı zamanda Ankara’da bir üniversitede coğrafya doktorası yapıyor. Hayali, hayatına öğretim görevlisi olarak devam etmek. Kezban Merey,“Ne kadar sürerse sürsün 20 yıl da yatsa beklerim diyor” sözleriyle anlatıyor sevgisini...


KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA
Kılıçdaroğlu cezaevi çıkışında gazetecilere açıklama yaptı:
Genç bir teğmenin nikahına katıldım, mutluluklar diledim. Üzülmemek mümkün değil. Yaşantınız boyunca bütün kurumlardan birincilikle mezun olacaksınız ve gözaltına alınacaksınız. Hapse atacaklar. 16 yıl hapse mahkum edecekler. Bunu insan kabul edemez.
Mutluluklar diledik ama çok dramatik bir tablo. Ondan habersiz telefonuna yükleme yapılıyor. Kim bunlar belli değil. Neden tutuklanıyor belli değil. Çok üzgünüm. Böyle bir davayla ilk kez karşı karşıya kaldım.
Orada anneler, küçük çocuklar vardı. Anne şunu söylüyor: Ben çocuklarımı hapishane yollarında büyütüyorum.
Bu tablo yakışmıyor. Hem demokrasi diyoruz hem özgürlük diyoruz hukuku katlediyoruz. Bu tablo bizim kaldıracağımız bir tablo değil. Herkes eleştirilmeli. Suçluları savunmuyoruz. Yanlış anlamayım ama hukuk doğru işlesin diyoruz.
Tablo çok üzücü ne söyleyeyim. Bir noktada umutlarının körelmemesi için çaba harcıyorsunuz


İÇERİDE NELER OLDU
Gelinin, damadın yakınları vardı. Bir araya geldiler. Tanıklar bizler bir araya geldik. Gencecik bir teğmen ve gelin. İkisi de mutlu huzurlu. Bir haksızlıkla karşı karşıya olduklarını biliyorlar. Lütfen takip edin diyorlar. Biz haksız bir işlemle karşı karşıyayız diyorlar, başka bir şey de istemiyorlar.
Elbette hediyem oldu. Geline bilezik taktım.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
celebi, cezaevinde, evleniyor, teğmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evliya Celebi. Sihir Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Aralık 2011 12:30
Mehmed Çelebi Kalemzede Tarih 0 14 Eylül 2011 01:41
Kınalızâde Ali Çelebi Ecrin İslam Alimleri 0 19 Mayıs 2011 04:40