IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Justin bieber'e bak sen (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/551649-justin-biebere-bak-sen.html)

Gurkan 30 Ekim 2013 15:39

Justin bieber'e bak sen
 
Victoria's Secret markasının eski meleklerinden model Miranda Kerr ve kocası aktör Orlando Bloom geçtiğimi pazartesi evliliklerini bitirdiklerini açıkladı. Evliliğin bitiş sebebinin ise Kanadalı pop şarkıcısı Bieber yüzünden olduğu konuşuluyor. Miranda Kerr ve Orlando artık ev değil. Ancak Orlando'nun tavrı merak konusu

üzüklerin Efendisi ve Karayip Korsanları filmlerinden tanıdığımız Bloom'dan bir çocuğu da olan Kerr'in Justin Bieber hayranlığının çiftin evliliğindeki temel sorunlardan biri olduğu söyleniyor. Aktör Orlando Bloom'dan boşanacak olan model Miranda Kerr'in 2012 yılında şarkıcı Justin Bieber ile samimi arkadaşlığına kızmış. O dönemler Victoria's Secret modelliğini yapan ve bir defileye katılan 30 yaşındaki Kerr, 19 yaşındaki ünlü şarkıcı Bieber ile sarmaş dolaş olurken, bu fotoğraflarının da Bloom'u çılgına çevirdiği ve ilişkilerinin o günden bu yana kötü gittiği söyleniyor.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Kerr ve Bloom, genç şarkıcı Bieber ile güzel modelin arkadaşlığı ve yakınlığı nedeniyle daha önce de tartıştı. justin Bieber ve Miranda Kerr geçtiğimiz yıl New York'ta düzenlenen bir partide bir araya gelmiş ve samimi bir şekilde görüntülenmişti. İkilinin tüm gece birbiriyle yakın bir şekilde ilgilenmesi ve samimiyeti çok konuşulmuştu. 2 yaşındaki oğlu Flynn'e Bieber demeyi öğreten Kerr, 19 yaşındaki şarkıcıdan 11 yaş büyük.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net