IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Düğün öncesi, gelini krize sokan hırsızlık (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/552114-dugun-oncesi-gelini-krize-sokan-hirsizlik.html)

Violent 05 Kasım 2013 09:45

Düğün öncesi, gelini krize sokan hırsızlık
 
Parkta düğün fotoğrafı çektiren çiftin arabasından 10 bin TL değerinde takılar çalındı. Gelin sinir krizi geçirdi, damat panikten şaşkına döndü


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Adana'da düğün öncesi parkta fotoğraf çektiren gelin ve damadın otomobilinin camı kırılarak, içerisinde 10 bin lira değerinde düğünde takılacak altınların bulunduğu çanta çalındı. Takılarının çalındığını öğrenen gelin gözyaşlarına boğuldu. Selman Demiryürek (26) ile Seda Demiryürek (25), dün akşam Adana'nın Kozan ilçesinde düğün yapmak için hazırlık yaptı. Çift Adana'ya gelerek önce kuaföre ardından da gelin arabasıyla Merkez Park'a gelip fotoğraf çektirmek istedi. Gelin arabasını Fuzuli Caddesi üzerinde park ederek Merkez Park'a geçen çift, burada fotoğraf çektirmeye başladı. Bu arada gelin, yakınlarından otomobilden takılarını getirmesini, onlarla fotoğraf çektireceğini söyledi. Ancak otomobilin yanına gelindiğinde camının kırık olduğu görüldü.

SALON YERİNE KARAKOLA GİTTİLER
Durum, damat Demiryürek'e haber verilirken, bunun üzerine otomobilin yanına gelen damat, camın kırılıp içinde 10 bin lira değerinde altın ve gelinin cep telefonunun bulunduğu çantanın çalındığını fark etti. Damat Demiryürek otomobilin etrafından en mutlu gününde soyulmanın üzüntüsünü yaşarken, polis damadın olay yerinde ifadesini aldı. Damat bir süre geline olayı anlatamazken, çanta bulunamayınca gelini arayarak düğünde takılacak altınların çalındığını söyledi. Gelin Demiryürek ise kız kardeşi ve fotoğrafçılarla birlikte parktan otomobilin yanına gelerek sinir krizi geçirdi. Seda Demiryürek, "Hepsi helaldi neden çaldılar, en mutlu günümüzde neden böyle oldu, küpelerim de çantanın içindeydi" dedi. Gelin ve damat karakolda ifade verdikten sonra düğün salonuna geçti. Polis ise şimdi hırsız veya hırsızları arıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net