IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2013, 09:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Ceset canlandı' paniği




Denize düşerek boğulan Osman Kurt'un cansız bedeni, ceset torbasına konuldu. Bir an gözlerini açtığı iddia edilen talihsiz genç, karga tulumba hastaneye kaldırılsa da gerçek değişmedi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul Sarıyer'de sahilde yürüyen 22 yaşındaki Osman Kurt, arkadaşıyla sohbet ederken dengesini kaybedip denize düştü ve öldü. Olay dün sahil yolunda bulunan Fuat Paşa Oteli önünde meydana geldi. Kurt denize düşünce, polise, itfaiye, sağlık ve sahil güvenlik ekiplerine haber verildi. Yüzme bilmeyen Kurt, suda bir süre çırpındıktan sonra su yüzeyinde hareketsiz yatarken görüldü. Kıyıya doğru sürüklenmeye başladı. Sahildeki vatandaşlar, ekiplere geç müdahale nedeniyle tepki gösterdi.

ARKA KOLTUĞA YATIRDILAR
İtfaiye ekipleri, denize merdiven indirerek kanca ile Kurt'u çekmeye çalışınca tepki büyüdü. Ömer Öner adlı bir vatandaş, kıyafetleriyle denize atlayıp Kurt'u itfaiyenin merdivenine kadar taşıdı. Ancak ekipler Kurt'u merdivenden yukarı çekemedi. Sahil Güvenlik teknesine alınan Kurt, Büyükdere İskelesi'ne götürüldü. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği genç adam kurtarılamadı. Sağlık ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından, bir vatandaş ceset torbasındaki Kurt'un gözlerini açtığını iddia etti. Sahilde bekleyen kalabalık, tekneye akın etti. Kurt'u karga tulumba ceset torbasından çıkaran grup, yoldan geçen bir aracı durdurdu. Vatandaşlar, aracın arka koltuğuna yatırdıkları Kurt'u, Sarıyer Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan kontrolde Kurt'un öldüğü belirlendi. Denize atlayıp genç adamı kurtarmaya çalışan Öner, "Kalabalığı görünce otomobilimi durdurdum. Birisini buz gibi suda yüzerken gördüm. Polisin yanına yanaşıp o kişinin ne yapmaya çalıştığını sordum. Bir adamın denize düşüp boğulduğunu söyleyince montumu çıkartıp ben de atladım. Adamı dipten alıp yukarı çıkarttım. Bu olay insanlığın öldüğünü gözler önüne serdi" dedi.

'KORKULUK OLMALIYDI'
Olay yerine gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise "Daha önce büyükşehir belediyesine buraya korkuluk yapılması için birkaç kez resmi temasta bulunduk. Dilekçe de verdik. Ama sonuç alamadık. Buradan çocuk da düşebileceğini söyledik. Ama onlar kaldırımın çok geniş olması gerekçesiyle göz ardı edildi. Önceden buralarda basamaklar vardı. Düşen orada tutunuyordu. Şimdi böyle bir şey de yok. Pırıl pırıl bir genç hayatını kaybetti" diye konuştu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
canlandı, ceset, paniği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'da AVM'ler Arap Turistle Canlandı Rhytia Haber Arşivi 0 08 Temmuz 2012 22:06
Ankara'nın Mekanları 'Birdenbire' Canlandı Thetis Kültür ve Sanat 0 28 Haziran 2012 18:18
Çin ekonomisi ikinci çeyrekte canlandı Spammer Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2009 11:59
Bağışladığı organ alınırken canlandı.. Lee Haber Arşivi 5 25 Kasım 2007 20:58
Tam 12 kez ölüp tekrar canlandı Julw Haber Arşivi 1 25 Ekim 2007 15:04