IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2013, 10:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gül ağaca çıkan 85'lik Halil Dede'yi uyardı




GÜMÜŞHANE’nin Kelkit İlçesi’nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisini izlemek için ağacın tepesine çıkan ’Tilki Halil’ lakabıyla tanınan 85 yaşındaki Halil Selçuk’u uyardı. Ağacın tepesinde oturan bayraklı dedenin düşmeden inmesi için yardım edilmesini isteyen Cumhurbaşkanı Gül, "Bilirsin çıkmak kolay da inmek zordur" dedi.

Erzincan’daki incelemelerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yanında eşi Hayrünnisa Gül’le bu sabah karayolu ile Gümüşhane’ye hareket etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül Kelkit İlçesi’nde coşku ile karşılandı.


"SİZLER HER ŞEYE LAYIKSINIZ"



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaymakamlık önünde toplanan Kelkitlileri selamlayan Abdullah Gül hazırlanan platforma çıkarak şunları söyledi: "Cumhurbaşkanınız olarak bütün illerimizi ziyaret ediyorum. Dün Erzincan’da idim. Bugün de Gümüşhane’ye geçiyorum. Tabii ki geçerken Kelkit’te durmadan, sizlerle kısa da olsa görüşmeden geçmek mümkün olmazdı.


Vatan, millet sevgisi devletine bağlılığı ile Kelkit, Gümüşhane, Erzincan bütün bu bölgelerimiz herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Şüphesiz ki bu ziyaretlerim sırasında şehir, ilçelerimizin ihtiyaçlarını da valilerimizden kaymakamlarımızdan, belediye başkanlarımızdan hepsinden dinliyorum. Onlar da muhakkak ki en kısa sürede giderilecek ve gerekenler hep yapılacaktır."

'İNSAN SEVGİSİ NE YAPTIRIYOR'



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasının ardından ’Türkiye seninle gurur duyuyor’ sloganı atıldığını görünce mikrofonu yeniden eline alırken, kendisini izlemek için çam ağacının tepesine çıkan bir dedeyi işaret etti.


Gül, "Bakın görüyor musunuz insan sevgisi, adamı nereye çıkarıyor? Aman dikkat edin. Maşallah 85 yaşındaymış dedemiz. Allah uzun ömür versin. Aman aman dikkatli indirin, yardımcı olun. Çıkmak kolay da inmek zordur" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’e Kelkitli kadınların dokuduğu, Cumhurbaşkanlığı forsunun da bulunduğu Tük Bayrağı kilim hediye edildi. Alkışlar ve sevgi gösterileri arasında makam otomobiline binen Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Gümüşhane’ye hareket etti.

AĞACA TIRMANAN HALİL DEDE: GÖREVDE KALMASINI İSTİYORUM



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ağacın tepesinde görünce dikkatli indirilmesini istediği 2 çocuk ve 8 torun sahibi Halil Selçuk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü çok sevdiğini anlatırken, Kelkitlilerin kendisini ’Tilki Halil’ lakabıyla tanıdığını söyledi.


Halil Selçuk, "Çocukluktan beri lakabım ’Tilki Halil’dir. Madenciyim. Ağaca çıkarım, dağlarda maden ararım. Ağaca, Cumhurbaşkanımıza ’hoş geldin’ demek ve bir soru sormak için çıktım






Görevden kaçmak yok, ’göreve devam mı, yoksa hayır mı?’ diye bağırdım. Ancak kalabalıktan duymadı. Ben görevde kalmasını ve devam etmesini istiyorum. Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimden dolayı daha iyi görebilmek için ağaca çıktım" dedi.











 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
85lik, ağaca, Çıkan, dedeyi, gül, halil, uyardı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağaca Asılan Zekat Parası Zen Tarih 0 04 Mart 2013 15:55
Ağaca Çarpan Otomobilde Sıkıştı Cemalizim Haber Arşivi 0 08 Nisan 2012 10:53
Kemeriyle Kendini Ağaca Astı.. Düş Haber Arşivi 0 22 Ekim 2011 19:55
Ağaca Asılan Zekat Parası Kalemzede Tarih 0 14 Eylül 2011 01:34
Ağaca çıktı canından oldu Lucifer Haber Arşivi 0 16 Haziran 2010 10:23