IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2013, 10:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim




Denizli’de kaldığı öğrenci yurdunun tuvaletinde bebeğini dünyaya getirdikten sonra boğazını kesip 4 gün boyunca elbise dolabında saklayan Ü.T.’nin ifadesi kan dondurdu: “Kendimde değildim, bebek ölü doğdu. Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim. Niye kopardım, bilmiyorum.”


DENİZLİ’de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yurtlar Kurumu (KYK) tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını koparıp 4 gün boyunca dolabında saklayan Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Ü.T., emniyetteki ilk ifadesinde, “Kendimde değildim, bebek ölü doğdu. Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim. Niye kopardım, niye sakladım bilmiyorum” dedi. Ü.T. (21), KYK yurdunun kantininde çalışan F.C. (20) ile sevgili oldu. Arkadaşlıkları 8 ay devam etti, ardından F.C. askere gitti. Hamile kalan Ü.T., durumu ailesinden gizledi. İçine kapanan, arkadaşlarından uzaklaşan ve agresif davranmaya başlayan Ü.T., 11 Kasım’da yurdun tuvaletinde doğum yaptı. Doğurduğu kız çocuğunun başını koparıp poşete koyduktan sonra odasındaki ayakkabı dolabında saklayan Ü.T., psikologlar eşliğinde verdiği ifadesinde şunları anlattı:




‘DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTIM, OLMADI’
“Hamile olduğumu çok geç fark ettim. Birçok kez doktora gidip aldırmak istedim, ancak korktum. Ağır şeyler kaldırıp, karnıma sert cisimlerle vurarak çocuğu düşürmek istedim. Birçok ilaç aldım ancak olmadı. Olay günü de sancılarım arttı, kanamam başladı. Tuvalete gittim, kendimden geçmiştim. Tuvalette ne kadar kaldığımı hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde kanlar içinde bebeği gördüm. Ses çıkmıyordu, nefes almıyordu. Ölü doğduğunu anladım.”
‘NİYE KOPARDIM BİLMİYORUM’
“Titremeye başladım. Önce tuvalete atıp yok etmek istedim ancak başaramayınca poşete koyup odamdaki dolabımda sakladım. Kendimde değildim, sürekli ağlıyordum. Bebeğin kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim. Niye kopardım, niye sakladım bilmiyorum. Hiçbir şey hatırlamıyorum, kendimde değildim. Ben ne yaptım, nasıl oldu? Niye yaptım bilmiyorum.”




Babası bilmiyor
Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı bir köyde dört kız kardeşten biri olan Ü.T.’nin tüm kardeşlerinin iyi eğitim aldığı, babası kalp hastası olduğu için olayın kendisinden gizlendiği ve henüz söylenmediği belirtildi.





Öğrenciler fenalaştı
KAMPUS içinde bulunan KYK’nin özel iki bloğundan biri olan G Blok 4’üncü katta yaşanan olay, yurtta kalan diğer öğrencileri de etkiledi. Psikolojileri bozulan öğrencilerin bir kısmı ailelerinin isteği üzerine kimisi ise ruh halleri bozulduğu için memleketlerine dönme kararı aldı. Yurtların olduğu bölüme giren iki ambulans ise panik yaşanmasına neden oldu. Kısa süre sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekiplerinin Ü.T. ile aynı katta kalan iki kız öğrencinin fenalaşıp bayılması üzerine çağrıldığı anlaşıldı. Emniyet de yurt çevresinde adeta kuş uçurtmuyor. Üç ekip arabası yurt çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı.
Yüksek korumalı özel yurt Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı Kampusu içinde yer alan KYK’ye ait yurtlara parmak izi sistemi ile giriş yapılıyor. Hürriyet’in görüntülediği yurtların yarı özel bölümü diğer 6 kişilik bloklara göre daha konforlu. Ü.T. yarı özel olan blokta, 4 arkadaşıyla birlikte kalıyordu.


TÜYLER ÜRPERTEN İFADE

ÜNİVERSİTE öğrencisi Ü.T., yanında asker iznine gelen erkek arkadaşı F.C., avukatları ve kız bebeğin cesedinin içinde bulunduğu poşetle birlikte önceki gün saat 16.00 sıralarında emniyete geldi ve olanları anlattı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen genç kız “kasten adam öldürmek” suçlamasıyla tutuklandı.



ERKEK ARKADAŞI KONUŞTU
Evlenmek istedim ‘Hayır’ dedi
Ü.T.’nin ifadesi alınıp serbest bırakılan erkek arkadaşı F.C.’nin genç kızla evlenmek istediğini ancak “Hayır” cevabını aldığı ileri sürüldü. İddiaya göre F.C. emniyetteki ifadesinde, Ü.T. ile doktora bebeğin rutin kontrolü için de gittiklerini, ailesinin de bebeği ve evliliği onayladığını anlattı. F.C. bebeğin ölümünden Ü.T.’nin kendisine cep telefonundan gönderdiği fotoğraflar sayesinde haberi olduğunu ifade etti.


Karnını korseyle kapattı
ÜNİVERSİTELİ Ü.T., aynı blokta kaldığı arkadaşlarının anlattığına göre F.C. ile geçen sene tanıştı. O dönem F.C. yurdun yemekhanesinde çalışıyordu. Ancak ilişki duyulunca F.C. erkek bölümünün kantinine alındı. İlişkiyi sürdüren çift sosyal medya sayfalarında mutluluk fotoğrafları paylaştı. Yaz aylarında Ü.T. kapanmayı tercih edip başını örtmeye başladığını fotoğraflarla paylaştı. F.C. askerdeyken Ü.T.’nin büyüyen karnını korseyle kapatmaya çalıştığı da yine arkadaşlarının iddiaları arasında.
Kendi kendine doğum yaptı
Ü.T.’nin olay gecesi ağrı kesiciler alıp, içeride yüksek müzik sesi olduğu sırada banyoya girerek suyu açıp kendi kendine doğum yaptığını anlattığı öğrenildi. Olaydan haberleri olmadığını vurgulayan oda arkadaşları ise ifadelerinde üçüncü gün odada oluşan ağır kokuyu kadınların özel durumundan (regl) kaynaklanmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. G Blok’ta kalanlardan bazıları odadan yüksek sesle müzik geldiğini, ikazla müziğin sesinin kapattırıldığını, odadakilerin ise “Doğum günü kutluyoruz” dediklerini anlattı. Öğrencilerden bazıları, okulun 2 ay önce açıldığını vurgulayarak Ü.T.’nin bunu ailesinden nasıl sakladığını da bir türlü anlayamadıklarını belirtti.





Polis klozeti bile söktü
YURTTA kalan kız öğrenciler olayın ortaya çıkmasının ardından Olay Yeri İnceleme ekiplerinin katı boşaltıp arama yaptığını ve odanın klozetine kadar söküldüğünü ifade etti. Bu arada odada yapılan aramalarda, kanlı bir çarşaf ile bebeğin boğazının kesildiği düşünülen bir bıçak bulundu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Kasım 2013, 10:42   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kafasını kopardığımı 2 gün sonra fark ettim




genclerimiz, kadınlarımız, kızlarımız nereye gidiyor boyle.

2 aylık bebegini 10 gunluk bayram tatili boyunca evde ac susuz tek basına bırakan hemserim olmasından utandıgım o OGRETMEN'den sonra bir de bu vahset. Cocuk nasip edilmeyen bir suru kadın varken boyleleri anne olmamalı. Vahsiler baska bisi diyemiyorum.



 

 

Etiketler
2, ettim, fark, gÜn, kafasını, kopardığımı, sonra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tam 13 Yıl Sonra Fark Edildi cLaS Haber Arşivi 0 07 Ekim 2012 15:55
Meğer susmak, insanın içiyle konuşmasıymış. Geç fark ettim!"... aŁmiηa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Nisan 2011 01:00