IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2013, 10:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taciz suçlamasına karşı katliam yaptı




Komşusuna cinsel tacizde bulunmakla suçlanan Ali Kaya, tahliye olduktan sonra kendisini ihbar eden ve şahitlik yapanlara saldırdı. 3 kişi öldü, iki kişi yaralandı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Basak köyünde yaşayan Tamo Arayıcı (36), bir buçuk yıl önce komşusu Ali Kaya'nın (45) kendisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla şikâyetçi oldu. Bazı komşuların şahitliği üzerine bekâr olan Kaya tutuklandı. Bir yılı aşkın süredir cezaevinde kalan Kaya, 2 ay önceki duruşmada Tamo Arayıcı'nın şikâyetinden vazgeçmesi üzerine tahliye edildi. İddiaya göre koğuş arkadaşlarına "Geri döneceğim" diyen Kaya, önceki gece Tamo A. ve ona şahitlik yapan komşularına ait 5 evin kapılarını tek tek çaldı.

PENCEREDEN ATEŞ ETTİ

Saldırgan Kaya, kapılarını açanlara kapıdan, açmayanlara ise pencerelerden pompalı tüfekle art arda ateş etti. Köyde dehşet saçan zanlı daha sonra kaçtı. Murat Sarıkaya (38) ile Fadime Çalışkan'ın (55) olay yerinde öldüğü belirlendi, Tamo Arayıcı ise kaldırıldığı Hekimhan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralılar Hikmet Arayıcı ve Bessey Arayıcı ise hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Şikâyetten vazgeçilse de kamu davası devam eden Ali Kaya'nın, cezaevinde kalmasından sorumlu tuttuğu komşularına kin beslediği, önceki gün de bazı komşuları ile kavga ettiği öğrenildi.

DÜĞÜNDE ÇIKAN KAVGADA İKİ KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Gaziantep'in Nizip ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki ailenin kavgasında 2 kişi av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Gümüş ve İnci aileleri, Yunus Emre Mahallesi Alt Sokak'taki sünnet düğününde karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Halil Gümüş (61) ve Cuma İnci (24) olay yerinde öldü. Kavgada sopa darbesiyle yaralanan Esra Gümüş ise hastaneye kaldırıldı. Cenazeler, incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları öne sürülen 9 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
karşı, katliam, suçlamasına, taciz, yaptı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Taciz suçlamasına karşı katliam yaptı Violent Haber Arşivi 0 18 Kasım 2013 10:32