IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2013, 10:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelin çok ağladı sıra hırsızlarda




Adana'da, otomobildeki altınları çalarak gelinin uzun süre gözyaşı dökmesine neden olan ikisi tutuklu 4 zanlı hakkında 8'er yıla kadar hapis talep edildi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Adana'da gelin ve damat fotoğraf çektirirken gelin arabasındaki 15 bin lira değerindeki altın takıları çaldıkları ileri sürülen 2'si tutuklu 4 kişi hakkında 8'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Kozan'da bir markette yöneticilik yapan Selman Demiryürek (26) ile Seda Demiryürek (25) düğün öncesi hatıra fotoğrafı çektirmek için 3 Kasım'da Adana'ya geldi. Gelin ve damat Merkez Park'ta fotoğraf çektirirken, hırsızlar yol kenarında park halindeki gelin arabasının camını kırıp, içinde 15 bin liralık altın takı bulunan çantayı aldı. Talihsiz gelin uzun süre gözyaşı dökerken, düğün töreni de buruk geçti.

KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI
Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan ekipler, hırsızların, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Reşit Çolak, Mehmet Albayrak (26), Uğur Karakoyun (25) ve Ümit Ekici (24) olduğunu belirledi. Ardından da zanlıları Dağlıoğlu ve Gülpınar mahallelerinde saklandıkları evlerde yakaladı. Aracı kullandığı belirlenen Reşit Çolak ile olaya adı karışan Ümit Ekici tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, suçlarını itiraf eden Mehmet Albayrak ile Uğur Karakoyun tutuklandı.

ALTINLARI BOZDURMUŞLAR

Tutuklanan şüphelilerden Mehmet Albayrak'ın, "Altınları sakladım yerini savcıya söyleyeceğim" iddiasının yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Şüpheliler daha sonra ifadelerinde altınları bir kuyumcuya 2 bin 400 liraya sattıklarını, parayı da aralarında paylaştıklarını itiraf etmişti. Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili hazırladığı iddianamede şüphelilerin irade birliği içerisinde hırsızlık suçunu işlemeyi kararlaştırıp, gerçekleştirdiklerini belirtti. Savcı, hırsızlıkta kullanılan aracı Reşit Çolak'ın kullandığını belirterek, iddianamede şu görüşlere yer verdi: "Şüphelilerin, park halindeki aracın yanına gelerek camı kırıp, içinde bulunan ziynet eşyaları, nüfus cüzdanları ve 500 lira nakit paranın bulunduğu çantayı çaldıkları anlaşılmıştır." İkisi tutuklu 4 kişi hakkında 2 yıldan 8'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağladı, cok, gelin, hırsızlarda, sıra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelin Başı, Gelin Topuzu, Gelinin Saç Modeli Seçenekleri oneofgirl Evlilik Hazırlıkları 0 29 Ağustos 2013 12:33
Hırsızlarda 'Allah korkusu' yok Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ekim 2010 18:02
Düğün konvoyundaki otomobil gelin arabasına çarptı, gelin yaralandı Angel Haber Arşivi 0 06 Aralık 2008 14:40