IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2013, 11:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alman anne çocuklarını Mersin'de buldu




Almanya'nın Geretsried kentinde sigortacılık yapan 37 yaşındaki Katrin Schlink, 4 yıl önce boşandığı Mersinli 40 yaşındaki Volkan Murat Karakuş'un 2 yıldır alıkoyduğu ikiz erkek çocukları, polisin arama çalışmaları sonucu bulundu




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Babaları Murat Volkan Karakuş ile emniyete getirilen çocuklar, pedagog ve icra memuru gözetiminde ifadeleri alındı. Çocuklar, anneye gitmek istemeyince geçici olarak babaya teslim edildi. Çocuklarını alan baba, kaçırılmanın söz konusu olmadığını söyledi. Sigortacı Katrin Schlink ile Mersinli eşi Volkan Murat Karakuş, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarının ardından 10 yaşındaki ikizleri Nico Deniz ile Kevin Volkan’ın velayetleri, anne ve babaya müşterek olarak verildi. Volkan Murat Karakuş boşandığı eşinin de izniyle 2012’de çocuklarıyla birlikte memleketi Mersin’e tatile geldi.

Ancak Murat Karakuş çocukları bir daha Almanya’ya göndermeyerek alıkoydu. Katrin Schlink avukatları aracılığıyla Mersin’de ulaştığı Volkan Murat Karakuş ile uzlaşma yönünde görüşmeler yaptı. Ancak Karakuş olumlu cevap vermedi. Bu gelişme üzerine Katrin Schlink çocuklarını alabilmek için Volkan Murat Karakuş hakkında Mersin 5’inci Aile Mahkemesi’nde 14 Aralık 2012’de ’Uluslararası çocuk kaçırma iadesi’ davası açtı.

Mahkeme, ilk duruşmada çocukların mutat meskenine iadesine hükmetti. Volkan Murat Karakuş’un temyiz başvurusunu değerlendiren Yargıtay 2’nci Dairesi ise yerel mahkemenin verdiği kararı onadı. Volkan Murat Karakuş bunun üzerine, karar düzetme istemiyle aynı daireye başvurdu. İstemi bir süre önce görüşen Yargıtay, babanın isteğini reddederek, yerel mahkemenin kararını yerinde bularak çocukların Alman anneye verilmesine hükmetti.

BABA ÇOCUKLARINI KAÇIRDI
Kararın kesinleşmesi üzerine Katrin Schlink 30 Ekim’de çocuklarına kavuşma heyecanıyla Mersin’e geldi. Mersin 3’üncü İcra Memurluğu görevlisi, pedagog, annenin avukatları polis eşliğinde baba Volkan Murat Karakuş’un, davada belirttiği merkez Yenişehir İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki adrese gitti. Ancak baba ile çocuklar bulunamadı. Karakuş hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

ÇOCUKLAR VE BABA BULUNDU
Suç duyurusunun ardından çalışma başlatan polis, baba Volkan Murat Karakuş’u merkez Mezitli İlçesine bağlı Tece Mahallesi’ndeki bir tatil sitesinde 26 gün sonra buldu. Polisler baba Volkan Murat Karakuş ile 10 yaşındaki ikizleri Nico Deniz ile Kevin Volkan’ı Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Burada Katrin Schlik’in avukatı Sahra Düzgün Tucel’e de haber verdi. Çocukların ve baba Volkan Murat Karakuş’u bulunması üzerine 3’ncü İcra Mahkemesi’nde bir icra memuru ve adliyede görevli bir pedagogu emniyet gönderdi.

Posta

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alman, anne, buldu, çocuklarını, mersinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cani Anne Çocuklarını 15. Kattan Attı Rhytia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2012 15:56
Çocuklarını yaşama bağlayan iki anne Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 08 Ekim 2010 06:18