IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2013, 10:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu.




Denizli’de bir kişi, 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği kişinin evine balkondan girerek önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, gece 23:30 sıralarında meydana geldi. 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği Salim Y.’nin (41) evine giden İ.Ç. (40), 4.kattaki eve balkondan tırmanarak girdi. Balkon kapısının camını kırarak içeri giren İ.Ç., Salim Y.’nin evde imam nikahlı şekilde yaşadığı şahsı bıçakladı. Kadın evden kaçmayı başarırken, İ.Ç. elindeki bıçakla Salim Y.’yi defalarca bıçakladı.

Aldığı bıçak darbelerinin ardından hayatını kaybeden Salim Y.’nin cinsel organını da kesen şahıs, organı Salim Y.’nin ağzına koydu. Bu sırada komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri İ.Ç.’yi kaçamadan suç aletiyle birlikte yakaladı.

İ.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulunurken, evin içinde büyük bir kavganın yaşandığı ve Salim Y.’nin aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri evin sokakta da incelemelerde bulunurken, Salim Y.’nin evin önünde duran aracın lastiklerinin kesildiği görüldü. Polis ekipleri araçta da incelemelerde bulunurken, Salim Y.’nin cenazesi savcının yaptığı işlemlerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İ.Ç.’nin bir süredir cezaevinde olduğu ve denetimli serbestlikle dışarı çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 29 Kasım 2013, 22:29   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu.




Millet'e bu kadar polat alemdar filmi izletip sokağa salarsan silahla adam da vurur,bıçakla adamı kesip etini de yer,Bıçaklayıp bir tarafınıda keser.
Her cinayetin altına bir sebep olarak namus gösteriliyor.Nedir bu namus?Eski eşinin başkasını seçmesini kıskanmak mı?Nikahına aldığı 15 yaşındaki kızdan gelecek 2 damla sıvıyı bulamamak mı?Karını,kız kardeşini şu saçmalık için öldürmek mi?
Bırakın adam öldürmeyi bir de eziyet etmiş namussuz herif.SEn çok namusluydun,şerefliydinde karına neden sahip çıkmadın.Sahip çıksaydın,adam gibi adam olsaydın eşin seni bırakıp başkasına gidermiydi.
Asacaklar arkadaş.Eşini,eski eşinin eşini,kız kardeşini,anasını,babasını,bacısını öldüreni;berdel denilen saçmalıkla evleneni,milletin sübyanına göz dikeni,öz evladına tecavüz edeni hapse atmak onlara helal olsun demektir.Ceza değil.Eğer ceza vereceksen köpek gibi öldüreceksin.Her parçasını bedeninden sökerek bağırta bağırta,canlı canlı toprağa gömerek,en kalabalık semtte milletin gözü önünde asarak öldüreceksin.Sonra göreceksin şu memlekette şu olayları yapabilecek şeref yoksunu kalacak mı?

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

 

Etiketler
ağzına, cinsel, daha, keserek, koydu, organını, sonra, öldürdü, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Canavar dayı önce tecavüz etti, sonra öldürdü! Lucifer Haber Arşivi 3 05 Şubat 2010 19:22
Önce teröristi öldürdü sonra şehit oldu Juventus Haber Arşivi 10 23 Ağustos 2009 17:53