IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2013, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gülen'i Bitirme Belgesi'nin Yayınlanmasına Erdoğan'dan Tepki




Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen'i Bitirme Belgesi'ni yayınlayan Taraf gazetesini ihanetle suçladı.


Başbakan Erdoğan Trakya turunun ikinci gününde Tekirdağ'a geldi. Tekirdağ'da soğuk havaya rağmen kalabalık bir gruba hitap eden Erdoğan, Taraf gazetesinde yayınlanan MGK belgeleri hakkında ilk kez konuştu. Bunun ilgili gerekli suç duyurularının yapıldığını belirten Erdoğan"Şimdi bakıyorum da bazı medya grupları el ele vermiş. Bunlar düne kadar yan yana gelmezlerdi. Devletin mahremini ifşa etmenin adı adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir." şeklinde konuştu.

Konuşmadan satırbaşları;

8 Trilyon liralık eserleri bugün Namık Kemal üniversitemize kazandırıyoruz. Tekirdağ ve ilçelerinde farklı kalemlerde 318 trilyon liralık hizmet Tekirdağ ile buluştu. Tekirdağ'da artık yeni bir dönem başlıyor.Tekirdağ artık büyükşehir.

"BÜYÜKŞEHİRE KARŞI ÇIKMADINIZ MI?"

Şimdi bu ana muhalefet ne yüzle gelecek 30 Mart'ta buraya? Ne diyecekler, biz büyükşehiri daha iyi yönetiriz mi diyecekler? Ee siz büyükşehire karşı çıkmadınız mı? Siz büyükşehir nedir bilmezsiniz bile. Artık emaneti ehline vermek sizin elinizde.

"GAZİ ÖLDÜKTEN SONRA NE YAPTINIZ?"

Tekirdağ'a 72 kilometre bölünmüş yo lvardı. Biz bunu 232 kilometreye çıkardık. 'Demirağlarla ördük yurdu' diyorlar. Gazi öldükten sonra 1 kilometre demiryolu yaptılar mı?

"POLİSE TAŞ ATMAK KONUSUNDA BECERİKLİLER"

Çevre deyince yeşil deyince ağaç deyince öne çıkan bu sitismarcılar bu kirlilik karşısında sustular. Ergene Çayı'nı neden gelip görmediler. Hani bunlar çevreciydi. Nerde bunların çevreciliği. Laf ola beri gele. Polise taş atmak konusunda maşallah çok becerikliler. Ama işe gelince orada yoklar.

SIZDIRILAN MGK BELGELERİ

Bu günlerde bir grup gazeteci, köşe yazarı üzerinde gizlilik belgesi olan ve MGK'nın toplantılarındaki bilgilerin sızdırıldığı ortaya çıktı. Şimdi Hükümeti fişlemekle suçlayanlara sesleniyorum. Hükümeti fişlemekle suçlayanlar öncelikle bu istihbari bilgileri acaba bu adamlarınıza, bu yandaşlarınıza kimler sızdırdı. Bunu ortaya koyun. Anayasamızda bu konularla ilgili çok açık net yasaklar var. Devletin öyle mahremleri vardır ki bu bilgileri kimsenin teşhir etmeye hakkı yoktur.

"VATANA İHANETTİR"

Bununla ilgili olarak Başbakanlık, MGHK ve MİT suç duyurusu yaptı. Şimdi bakıyorum da bazı medya grupları el ele vermiş. Bunlar düne kadar yan yana gelmezlerdi. Devletin mahremini ifşa etmenin adı adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir.

"BİZDE MİLLİYETÇİLİĞĞE YER YOK"

Sivas'ın ötesine geçemeyenler bu ülkeyi ihya edemezler. Biz Hakkari'de ne diyorsak Tranzon'da da aynısı diyoruz. Hep birlikte vatan topraklarını ihya edeceğiz. Batı kadar doğuyu da kalkındıracağız. 780 bin kilometrekare ayağa kalkacak. Ayrımcılık yapmayacağız. Bizde milliyetçiliğe ve bölgeselliğe yer yok.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
belgesinin, bitirme, erdoğandan, güleni, tepki, yayınlanmasına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fethullah Gülen'i bitirme kararı uygulamaya konulmuş CtrL İnternet Dünyasından Haberler 0 30 Kasım 2013 14:12
Gülen'den Amerikan gazetesine sert tepki PassioN Haber Arşivi 0 21 Nisan 2012 19:10
Erdoğan'ın YARSAV'ı bitirme planı Lucifer Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2010 20:00
AK Parti ve Gülen'i bitirme planı Juventus Haber Arşivi 0 12 Haziran 2009 15:43