IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2005, 12:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yağışlı Hava Geliyor..




Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nce yapılan açıklamaya göre, yurdun iç kesimlerinde, bugün öğle saatlerinden itibaren etkili yağış görüleceği bildirildi.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nce yapılan açıklamaya göre, bugün, öğle saatlerinden itibaren yurdun iç kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış özellikle, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Isparta, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Karabük ile Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olması bekleniyor.



Açıklamada, yarın (Cumartesi günü) ise Marmara'nın doğusu, iç Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz bölgelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağış Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar, Bolu, Kastamonu ve Konya çevreleri başta olmak üzere, Marmara'nın güneydoğusu, iç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ile batı ve orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olacağı kaydedildi.



Bu arada, yurdun iç kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte beklenen etkili sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın oluşturacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geliyor, hava, yağışlı, yagisli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık