IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2013, 22:26   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meclis'te "Kürdistan" Kavgası Çıktı, Yumruklar Havada Uçuştu




Meclis Genel Kurulu'nda, "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" kavgası çıktı. MHP ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'li vekiller birbirlerinin üzerine yürürken yumruklar havada uçuştu. Oturumu yöneten Meclis Başkanvekili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oturuma ara verdi.
Meclis Genel Kurulu'nda, 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı Raporu'nda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin muhalefet şerhinde yer alan "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" ibaresinin çıkarılması için usul tartışması açıldı.
SÖZLÜ BAŞLAYAN TARTIŞMA YUMRUKLAŞMAYA DÖNDÜ
BDP [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Milletvekili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın konuşması sırasında MHP ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'li vekiller arasında tartışma yaşandı. Önce sözlü başlayan tartışma sonra yumruklaşmaya kadar vardı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Grup Başkanvekili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile MHP [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Milletvekili Özcan Yeniçeri arasındaki tartışma büyüyünce tansiyon yükseldi.
VEKİLLER BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Vekiller birbirlerinin üzerine yürürken Baluken'in yumruğunu salladığı görüldü. Vekiller birbirlerinin üzerine yürürken yumruklaşmaya varan kavga yaşandı.
CHP'Lİ VEKİLLER ARAYA GİRDİ
MHP ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'li vekiller arasındaki tartışma CHP'li vekillerin araya girmesiyle kavganın büyümesi önlendi. Tansiyonun yükselmesi üzerine oturuma ara verildi.
BAHÇELİ DE REST ÇEKTİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin muhalefet şerhindeki "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" ifadesi yüzünden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nda yarın görüşülecek olan 2014 yılı bütçesinde konuşmayacağını bildirdi.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, havada, kavgası, kürdistan, mecliste, uçuştu, yumruklar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Selahattin Demirtaş: "Buluşma Güney Kürdistan adına kazanımdır" AngeL Haber Arşivi 0 21 Kasım 2013 20:22
"Kürtler Kürdistan'da Özgür Yaşayacak" System Haber Arşivi 2 16 Aralık 2011 20:11
Film festivalinde "sözde Kürdistan haritası" Metin Haber Arşivi 4 05 Aralık 2007 17:39