IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Brezilya'daki Olaylardan Sonra Türkiye'yi Örnek Gösterdiler (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/557485-brezilyadaki-olaylardan-sonra-turkiyeyi-ornek-gosterdiler.html)

Ecrin 13 Aralık 2013 01:34

Brezilya'daki Olaylardan Sonra Türkiye'yi Örnek Gösterdiler
 
FIFA 2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Brezilya, futbolda ilk olarak Türkiye'nin uygulamaya koyduğu bir sistemi model olarak alacak. Geçtiğimiz günlerde oynanan ve büyük olaylara sahne olan Atletico Paranaense-Vasco da Gama karşılaşmasında iki ekibin taraftarları birbirine girmiş, 1 kişinin öldüğü olaylarda onlarca kişi de yaralanmıştı.

AĞIR CEZALAR VERİLECEK

Çıkan olayları değerlendiren yetkililer kulüplere ağır cezalar uygulamayı gündemine aldı. Brezilya basınındaki haberlere göre iki takıma da uzun süreli seyircisiz oynama cezasının verilmesinin karara bağlandığı belirtildi. Spor yüksek mahkemesi başsavcısı Paulo Schmitt yaptığı açıklamada, bu seyircisiz oynama cezasını kadınlı ve çocuklu olarak oynanması gerektiğini söyledi.

"TÜRKİYE'Yİ ÖRNEK ALALIM"

Schmitt, "Bu uygulama Türkiye'de başarı ile uygulanan enteresan bir uygulama. Biz de bu çıkan olayların sonunda kulüplere verilecek cezaların orada uygulandığı şekliyle gerçekleştirilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net