IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2013, 20:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan Emniyette Büyük Operasyon Sinyali




Başbakan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başbakanı Victor Orban'ı Başbakanlık Merkez Binada kabul etti. İki ülke arasında imzalanan anlaşmalar sonrası Erdoğan gündemdeki konulara ilişkin açıklama yaptı.
Erdoğan, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gündemini sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili "Bunun uluslararası boyutu var, bu konuda tespitlerimiz var. Bunların [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de de uzantıları var. Bu örgütlenmeyi ortaya çıkaracağız. Bu babamızın oğlu olsa dinlemeyiz. Şuymuş, buymuş bizi etkilemez" dedi.
Erdoğan, Emniyet'teki değişikliklerle ilgili olarak operasyon sinyali verdi. Erdoğan "Bu çok daha farklı illere sıçrayabilir" dedi.
Erdoğan'ın açıklamasında satırbaşları;
Öncelikle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da da açıkladığım gibi ortada tabi çok çok kirli bir operasyon söz konusu. Ben bunu değerli mevkidaşımla, böyle bir toplantıda arzu etmezdim. Fakat böyle bir soruyu sorduğunuz için cevaplamak durumundayım.
"NASIL DURDURURUZ GAYRETİ İÇİNDELER"
Ama şunu bir defa bilmeniz, bilmemiz gerekir. Biz 11 yıllık bir iktidarız. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin nereden nereye geldiği malumdur. İktidarımızın nelerle mücadele ederek buraya geldiği de malumdur. Bu mücadelelerde atılan adımların, ulusal boyutu olduğu kadar uluslararası boyutu önem arz etmektedir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de, biz 2023 yılının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'sinin ilk 10 içinde yer almasının kavgasını verirken, bunun için dünyayı hallaç pamuğu gibi atarken, ama birileri de biz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin bu hızlı gidişini nasıl durdururuz bunun gayreti içinde.
"BURADAKİ SİYASİ MÜHENDİSLİKTİR"
Bunun dışarda heveslileri planlayıcıları olduğu gibi bunların ülkemizde de uzantıları var. bunların kimler olduğunju sizler de tahmin ediyorsunuz. Gezi olaylarıyla başlayan bir süreç oldu, ondan sonra şimdi yeni bir adım attılar. Şunu çok açık net söylemek zorundayım. 14 ay dinleme izleme yapılıyorsa, bu konuda kendi üslerine bunlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] verilmiyorsa, buradaki mühendislik yolsuzlukla değil siyasi mühendisliktir. Bu da bir nevi çetelerdir. Çeteler devletin içinde devlet olma anlayışla süreci istedikleri gibi yönetme gayreti içinde girme olayıdır.
"TESPİTLERİMİZ, TAHMİNLERİMİZ VAR"
Bizim kamu bankalarımız, Avrupa bankaları arasında derece almış bankalardır. Bu bankaları yaralama hedefi de yer almıştır. Bunların da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de uzantıları var. Tespitimiz var, tahminimiz var. Ama aynı zamanda da tabi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de de bunun uzantıları var. Şu anda maalesef devlet içinde bir devlet gayretiyle bu adımları atıyorlar. Fakat bu örgütlenmeyi kesinlikle meydana çıkaracağız. Bu babamızın oğlu olsa dinlemeyiz. Şuymuş buymuş bizi enterese etmez, bizi enterese eden aydınlık yarınların Türkiyesidir.
"28 ŞUBATLARI MEDYAYLA GÖRDÜK"
Pek çok değişik şeyler söyleniyor. Bakan arkadaşlarımla ilgili spekülasyonlar oluyor. Biz zaten bunlara alıştık. Bunları ne yazık ki daha önce biliyorsunuz biz 28 Şubatları medyayla gördük. Onlar o karanlık işleri çevirdiler. Daha sonra bunlara STK'lar karıştı. Hani o beşli çete diye ortaya çıkan gruplar.
"GEREKENİ GEREKTİĞİ ZAMAN YAPARIZ"
Şimdi bunun değişik bir versiyonu uygulanıyor. Biz gereken çalışmayı gerektiği şekilde yapacağız. Bakan arkadaşlarımız ve onların ailelerine bu işin bulaştırılmış olması, bu konulara tabi ki onların hassasiyetleri ortadadır. Şahsımca da malumdur. Biz gereken neyse zaten aramızda görüşür, gerekeni gerektiği zaman yaparız.
"BİZİM ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK"
Bunu muhalefet, yavru muhalefet istedi diye yapmayız. Onların cemaziyelevvelindeki kirlilikleri çok iyi biliriz. Delikli kuruşa muhtaç olduğunu çok iyi biliriz. Çok farklı bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gördükleri için kuru sıkı atabiliyorlar. Hele hele daha üç buçuk yılı dolunca bırakıp kaçanları da çok iyi biliyoruz. İsimlerini ağzıma gene almayacağız. Onların ne olduklarını milletimiz çok iyi biliyor. Bizim abdestimizden şüphemiz yok, namazımızdan da şüphe etmeyiz.
Ha yapılan bir çok olumlu faaliyetleri, olumsuza dönüştürme gayretleri var ki, bunlarda aradıklarını bulamayacaklar.
"FARKLI İLLERE SIÇRAYABİLİR"
Bazı medya gruplarında geçen, emniyetteki yapılan değişikliklerle alakalı olarak, evet değişiklikler valilerimizin şu anda görevi kötüye kullanma anlayışından hareketle orada kendilerinin bir defa bir tasarrufudur. Buna yetkisi vardır. Bu çok daha farklı illere sıçrayabilir. Nerede buna benzer şeyler varsa, gereğini anında bunun yanında emniyet genel müdürlüğümüz içişleri bakanlığımız anında yapacaklardır. Bu iş anlaşılıyor ki böyle bir siyasi noktadaki mühendisliktir. Biz buna fırsat vermeyeceğiz.


AHABER

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bÜyÜk, emniyette, erdoğandan, operasyon, sinyali


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'dan revizyon sinyali SeckiN Haber Arşivi 0 01 Ekim 2013 17:27
PKK'dan büyük eylem sinyali PassioN Haber Arşivi 1 27 Mart 2012 20:57