IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2013, 20:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reza Zerrab'ın Şoförünün Fotoğrafları Polisi Harekete Geçirdi




Türkiye düne ülkeyi derinden sarsan bir şokla uyandı. "Büyük Rüşvet" adıyla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın başlattığı şafak operasyonuyla İçişleri Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın oğlu Salih Kaan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Çevre ve Şehircilik Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın oğlu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bayraktar, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Müdürü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile işadamı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun da aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.
SORUŞTURMANIN BAŞINDA ZEKERİYA ÖZ VAR
Soruşturma, başında eski Ergenekon savcısı, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet Başsavcı Vekili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ün bulunduğu Kaçakçılık ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Suçlar Bürosu'na bağlı savcı Celal Kara ve Memur Suçlarına bakan savcı Mehmet Yüzgeç tarafından yürütülüyor. Üç ayrı soruşturma aynı anda yürütülürken, soruşturmalardan birinin işadamı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], diğeri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Genel Müdürü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], üçüncüsünün ise Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'le ilgili olduğu öğrenildi.
UYAP'A DAHİ GİRİLMEDİ
soruşturmayı yürüten 3 savcı, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başsavcısı'na [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vermeden düğmeye bastı. Büyük bir gizlilikle yürütülen soruşturmanın detayları, Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi'ne (UYAP) dahi girilmedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, Başbakan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da, üç bakan oğlunun da adının karıştığı operasyonu, gözaltılar başladığı sırada öğrendi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet Başsavcısı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] operasyonla ilgili yaptığı ilk açıklamada operasyonların kendi savcılıklarınca yürütüldüğünü ifade ederek, "Bir başsavcıvekilimiz de nezaret ediyor operasyona. Şu an için bilgi veremiyoruz" dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soruşturma aşamasında konu ile ilgili açıklama yapmasının uygun olmadığını belirtti.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

POLİSİ HAREKETE GEÇİREN FOTOĞRAFLAR
Geçen yıl Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyon'da kuryelik yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 14 kişi arasında bulunan Turgut Happani'nin Reza Zerrab'ın şoförü olduğu belirlenmişti. 180 milyon doların Rusya'ya bavullarla taşınmasında kuryelik yaptığı öne sürülen Happani'nin dolar balyalarıyla çektirdiği fotoğraflar gündeme bomba gibi düşmüştü. Happani, fotoğrafları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'taki sayfasına koymuştu. Polis bu fotoğraflardan harekete geçti.


Zaman

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Aralık 2013, 20:32   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Reza Zerrab'ın Şoförünün Fotoğrafları Polisi Harekete Geçirdi




İçerde de güzel bir resim çekerler.

 

 

Etiketler
fotoğrafları, gecirdi, harekete, polisi, reza, zerrabın, şoförünün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şüpheli Çanta Polisi Harekete Geçirdi Zen Haber Arşivi 0 24 Şubat 2013 18:04
O sözler tiyatrocuları harekete geçirdi PassioN Haber Arşivi 0 30 Nisan 2012 20:36
Erdoğan'ın uyarısı Rizelileri harekete geçirdi PassioN Haber Arşivi 0 10 Mart 2012 18:36
Rusya'daki esaret THY'yi harekete geçirdi Chelt Havacılık Haberleri 0 06 Ocak 2011 14:20