IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2013, 10:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Orduevinde travesti skandalı




ANTALYA'da bir mahalle sakini travesti olduklarını iddia ettiği iki kişinin aracının sabaha karşı nöbetçi askerlerce Orduevi otoparkına alınmasını kameraya kaydedince ortalık karıştı.

Antalya'da kendilerini asker eşi olarak tanıtıp otomobille Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki orduevinin otoparkına girdikleri iddia edilen 'Misafirler' kriz yarattı.
Sabaha karşı 4.15' sıralarında yaşanan olayı evinin balkonundan gören K.Z, askerlerin fuhuş yaptığını zannedince ortalık karıştı.
Merkez Komutanlığı'na bağlı askerlerin travesti olduğunu iddia ettiği kişilerle konuşup, içinde bulundukları aracı kontrol noktasından otoparka alınışını kamera ile kaydeden K.Z., koşarak nizamiye önüne gitti. Askerlere tepki gösteren K.Z., nöbetçi subayın çağrılmasını istedi. Kısa bir süre sonra nöbetçi subayın geldiğini belirten K.Z., "İçinde iki travestinin bulunduğu araç mahallede birkaç tur attı. Daha sonra nizamiye önünde durdu. Bir asker nizamiyeden çıkıp araçtaki kişilerle konuştu. Sonra araç otoparkın en karanlık bölümüne alındı. Ben bu olayı görünce hemen aşağı inip askerlere tepki gösterdim" dedi.

"ASKER EŞLERİYİZ"
Olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu kaydeden Merkez Komutanlığı yetkilileri ise şu bilgileri verdi:

"Sabah saat 04.15 sularında nizamiye önüne bir otomobil yanaşmış. Tabii görevli askerler araçtakileri uyararak "Burada bekleme yapamazsınız" demiş. otomobil içindekiler ise "Biz asker eşleriyiz" deyince nöbetçi kimlik kartı sormuş. Bu esnada ikinci bir araç otoparka giriş yapmak istemiş. Askerlerde "Kartınıza içeride bakalım" demiş ve araç içeri alınmış. Bu kişiler kart ibraz edemeyince derhal dışarı çıkarılmış. Tabii olayı gören bir mahalle sakini durumu farklı algılamış. Zaten biz de kamera kayıtlarını inceledik. Otomobilin otoparka girişi ve çıkışı 1 dakika 8 saniye. Böyle bir alanda başka bir olayın gerçekleşme ihtimali zaten yok"


DHA


__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
orduevinde, skandalı, travesti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Travesti İsyanı Lilith Haber Arşivi 0 07 Ekim 2012 13:56
Hem travesti hem NERON Lee Haber Arşivi 3 06 Şubat 2008 15:59