IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2014, 11:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1,5 Yaşındaki Kızını "Ağlıyor" Diye Öldürdü




Konya'da, merdivenlerden düştü diyerek kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Medine'nin dövülerek öldüğü ortaya çıktı.


Konya'da 4,5 ay önce merdivenlerden düştü diyerek kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Medine'nin babası tarafından "ağlıyor" diye dövülmesi sonucu öldüğü ortaya çıktı.
"TOKAT ATTIM YERE ÇAKILDI SONRA DA ÖLDÜ"
İlk başta "İşten geldim ateşlenince hastaneye götürmüştüm" diyen baba, polisin ifadelerden elde ettiği çelişkiler sonucu suçunu itiraf ederek, "Tokat attım yere çakıldı, sonra da öldü" dedi.
OTOPSİ YAPILDI
Olay, merkez Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesi Şeyh Galip Sokak'ta bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 12 Temmuz 2013 tarihinde İsmet ve Nermin H. çiftinin ikinci çocukları 1,5 yaşındaki Medine Halıcıoğlu, merdivenlerden düştüğü iddia edilerek Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Küçük Medine'nin hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetmesi üzerine otopsi yapıldı. Bu arada polis, baba İsmet H.'nin ihmalden dolayı ifadesini aldı. Baba ilk ifadesinde, "Kızıma kardeşimin eşi bakıyordu. O gün işten geldim, yemek yedirdim, yatırdım tekrar işe gittim. Geldiğimde ateşi vardı, suyun altına tuttum. Burnundan kan gelip, kusmaya başlayınca hastaneye götürdüm" dedi.
"MARDİVENDE AĞLARKEN BULDUM"
Otopsi raporu ise 20 gün önce Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne geldi. 1,5 yaşındaki Medine'nin otopsisinde "Küt kafa travmasına bağlı beyin kanaması" sonucu öldüğü belirlendi. Bunun üzerine Cinayet Büroya bağlı ekipler, Medine'nin düşme mi yoksa başka bir olay sonrası mı öldüğünü belirlemek için çalışmalara başladı. Babanın ilk ifadesine bakan ekipler, düşmeden bahsedilmediğini görünce şüphelenerek olayın yaşandığı yere gitti. Ekipler, aynı yerde oturan Medine'nin amcası Mehmet H. (25) ile yengesi Ayşe S. (21) ile görüştü. Ayşe S. ifadesinde, "Medine'nin annesi kız kardeşine gitmişti, çocuklar oynuyordu ağlama sesi duydum. Sonra gittim, merdivende Medine'yi ağlarken buldum, düşmüştü. Kusmaya başlayınca eşimle hastaneye götürdük" dedi. Amca Mehmet H. De, kendi aracıyla yeğenini hastaneye götürdüğünü söyledi.
AĞLIYOR DİYE DÖVMÜŞ
Polis, baba ile amca ve yengenin ifadelerinin birbiriyle çelişmesi üzerine olayın cinayet olabileceğini düşünerek hareket etti. İfadelerdeki çelişkilerden yola çıkan polis, amca ile yengeyle tekrar görüştü. Görüşmelerde amca Mehmet H., "Ağabeyimin eşi Nermin 2 çocuğunu bırakıp evi terk etmişti. Medine sürekli ağlıyordu, bu yüzden de ağabeyim ara sıra dövüyordu. Olay günü de ağabeyim dövmüş, baygın şekilde araca alıp hemen hastaneye götürdüm" diye konuştu.
İTİRAF ETTİ
Yenge Ayşe S. ise korktuğu için ilk başta doğruları söylemediğini belirterek, "Ben o sırada pencereden bakıyordum. İsmet kucağında Medine'yi getirdi ve sonra hızlıca yere çarptı. Medine kafasından yaralandı. Bizde eşimle hastaneye götürdük" diyerek gerçekleri anlattı. Bu ifadeler doğrultusunda daha fazla dayanamayan baba da suçunu itiraf etti. Baba İsmet H., "Medine sürekli ağlıyordu. O gün bende alkollüydüm, tokadı vurunca yere çakıldı, hastanede de öldü" dedi.
KOCASINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI
Olay anında eşini terk edip memleketi Sakarya'ya giden ve Medine'nin ölüm haberini alınca kocasının yanına dönen Nermin H., kızının düşerek öldüğünü bildiğini ifade etti. Gerçeği öğrenen annenin kocasından şikayetçi olmadığı öğrenildi. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına bulunan İsmet H., "kasten öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye ifade veren baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Küçük Medine'den geriye ise mutluluklarını anlatan video görüntüleri kaldı. Baba görüntülerde kızına seslenirken, kızı Medine'de ona el sallayıp, eliyle öpücük gönderdikten sonra kahkahalar atması dikkat çekiyor. Görüntülerde babanın kızıyla poz verdikten sonra onu öpmesi de yer alıyor.


CİHAN

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, 5, ağlıyor, diye, kızını, yaşındaki, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
11 Yaşındaki Kızını Taciz Eden Kocasını Öldürdü Zen Haber Arşivi 1 18 Haziran 2013 20:16
"Anasına bak kızını al" lafı kanıtlandı Süslü Genel Paylaşım 0 24 Ocak 2010 18:24
5 yaşındaki kızını ayinle öldürdü! Lucifer Haber Arşivi 0 14 Ocak 2010 16:50