IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2014, 10:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehir merkezinde ayı operasyonu




Şehir merkezine ormandan indiği tahmin edilen 2 yaşlarındaki ayı, yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından etkisiz hale getirildi.


Bursa’nın İnegöl ilçesi şehir merkezine Boğazköy ormanlarından indiği tahmin edilen 2 yaşlarındaki ayı, yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından sokakta sıkıştırılarak uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirildi. Bir süre sonra yeniden ayaklanan ayı, zabıta memurunu yaraladı.
Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri bölümünde devriye gezen polis ekipleri tarafından görülen ayı, emniyet ve belediye görevlilerini peşine takarak şehir merkezinin dört bir yanını dolaştı. Kültürpark çevresinde ve Mahmudiye Mezarlığında iki kez sıkıştırılarak uyuşturucu tabanca ile ateş edilen ayı, buna rağmen kaçmayı başardı. İnegöl şehir merkezinde kaçmadık yer bırakmayan ayı, yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından Sinanbey Mahallesi Salkımsöğüt Sokak'ta araçların arasında sıkıştırıldı.
ZABITAYA SALDIRARAK YARALADI
Belediye görevlisi tarafından uyuşturucu iğne ile vurularak etkisiz hale getirilen ayı, bir süre sonra yeniden ayaklandı. Kendisini tutmaya çalışırken yere düşen zabıta memuru Ahmet Yalçın’ı altına alıp belinden ve sağ ayağından ısırarak yakaladıktan sonra tekrar kaçmaya çalışan ayı, ekipler tarafından Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi üzerinde yol ortasında uyuşturucu iğne ile vurularak yeniden etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen ayı, İnegöl Belediyesi Veterineri ve Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri gelene kadar kepçenin aparatı altında sıkıştırıldı.
Kovalamacayı takip eden İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar, “Veterinerimizin gözetiminde gerekli sağlık kontrolleri yapılacak. Bursa Hayvanat Bahçesi görevlilerine de haber verdik, onlar da ekip gönderirlerse kendilerine teslim edeceğiz. Hayvana zarar vermeden tekrar normal yaşamına dönmesini sağlayacağız. Ayının saldırdığı zabıta arkadaşımızı sağlık ekipleri aldı. Arkadaşımızda da ciddi bir şeyinin olduğunu sanmıyorum ama ayağından ve belinden ısırık olduğunu gördük. Ayının elinden zor aldık” dedi.
Yaralı zabıta memuru Ahmet Yalçın, olay yerindeki zabıta ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alınırken, ayı gelen görevlilere teslim edildi.

SALİH BAKICI
BURSA

İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ayı, merkezinde, operasyonu, şehir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
James Bond Filminin Çekimlerine Şehir Merkezinde Devam Ediliyor Cemalizim Kültür ve Sanat 0 26 Nisan 2012 21:42
Alışveriş merkezinde yangın ! LeyLa Haber Arşivi 0 05 Kasım 2011 10:09
Çin, dünyanın merkezinde! Feronia Haber Arşivi 0 14 Ocak 2010 11:48
***** merkezinde facia Angel Haber Arşivi 0 02 Ekim 2008 16:39