IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2014, 22:58   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aynı evi 1 gün arayla 2 kez soydu




Samsun'da kimliği belirsiz hırsız, aynı evi 1 gün arayla 2 kez soyunca, ev sahibi şaşkına döndü ve polisten yardım istedi.


Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz hırsız, Yalçın Terzi'ye (57) ait 3 ve 4. kattaki ev ile eniştesine ait 2. kattaki eve girip buradan hırsızlık yaptı. Hırsız, ilk olayında Yalçın Terzi'nin her iki dairesinden 2 adet altın zincir, tarihi ahşap radyo, 11 adet koleksiyon yaptığı değerli tespih, bakır semaver, antika model araç maketleri, vazo, çay seti, gümüş fincan takımı, 3 adet led fener, 2 adet fotoğraf makinesi, kan şekeri ölçüm cihazı, 30 adet koleksiyonda bulunan çakmak, 25 metre kadife perdelik kumaş, 3 adet saat, USB kabloları, nostaljik kaset ve plaklar, ipek gömleklik kumaş, çay seti, kahve makinesi, katı meyve sıkacağı, elektrikli semaver, 2 adet mikser, 3 adet blender, 3 takım çaydanlık çaldı.
Aynı gün Yalçın Terzi'nin eniştesinin evinden mutfak eşyaları da çalan hırsız, bir gün sonra geri döndü ve yine Yalçın Terzi'nin evine girdi. Hırsız bir gün arayla girdiği evden bu kez de LCD bilgisayar monitörü, elektrikli araba yıkama makinesi ve 2 adet valiz çaldı. Yaşanın hırsızlık karşısında şaşkına dönen ev sahibi Yalçın Terzi, polise şikayette bulunarak hırsızın biran önce yakalanmasını istedi.
Her iki olayda da polise haber verdiğini söyleyen Yalçın Terzi, hırsızın evinin kapısına zarar vererek eve girdiğini, eniştesinin evine ise duvarı tırmanarak pencereden girdiğini belirtti.
MUAMMER AY
İHA

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1, 2, arayla, aynı, evi, gÜn, kez, soydu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
4 dakika arayla doğdular Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 20:37