IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MasteR06

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2014, 23:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birahanede kavga sokakta katliam




İzmir'de birahanede iki grubun arasında çıkan kavga sokakta devam etti. Pompalı tüfek, tabanca ve pala ile saldırıya uğrayan Halil Tunç ve Cengiz Levent ölürken, Erkan Arslan ağır yaralandı
İzmir'de yaralama suçundan hükümlü olduğu cezaevinden 10 gün önce tahliye olan Halil Tunç (29), önceki gece arkadaşları Cengiz Levent (26) ve Erkan Arslan (28) ile Konak ilçesi Gürçeşme'de bir birahaneye gitti. Üç arkadaş ile yine birahanede bulunan Orhan Bulut, Cengiz Tuzlu ve kimliği belirsiz bir kişinin arasında saat 02.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Birahanedeki tartışma, ihbar üzerine gelen polis ekiplerince sonlandırıldı. Halil Tunç, Cengiz Levent ve Erkan Arslan birahaneden ayrılarak evlerine giderken iddiaya göre Cengiz Tuzlu (20) ile Orhan Bulut ve kimliği belirsiz diğer kişi, tartıştıkları 3 arkadaşın peşine düştü. Ara sokakta yakaladıkları Tunç, Levent ve Arslan'a iddiaya göre 'Öldüreceğimi söylemiştim" diye bağıran zanlılar, pompalı tüfek, tabanca ve pala ile saldırdı. Üç arkadaşı ağır yaralayan saldırganlar daha sonra bir otomobile binerek kaçtı. Kavga ile silah seslerini duyarak sokağa çıkan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Halil Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılardan Cengiz Levent de ambulansla hastaneye götürülürken yolda can verdi. Ağır şekilde yaralanan Erkan Arslan ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

ÜÇÜNCÜ ZANLI KAÇTI
Saldırganlardan Cengiz Tuzlu ile Orhan Bulut kaçtıkları otomobilde yakalandı. Kaçan diğer zanlı ise halen aranıyor. Şüphelilerden Orhan Bulut, Cengiz Tuzlu'nun ateş ettiğini öne sürdü. Tuzlu ise olanları hatırlamadığını iddia etti. Halil Tunç'un olay yerine gelen yakınları, polis ekiplerinin cesedin etrafını geç kapatması ve 1 saat boyunca bölgeye emniyet şeridi çekmemesine tepki gösterdi.

SABAH

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
birahanede, katliam, kavga, sokakta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sanat sokakta, şiir sokakta. Nava Fotoğraf Kulübü 57 14 Nisan 2023 12:31
Birahanede silahlı kavga: 3 yaralı Zen Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2013 13:14
Birahanede cinayet Cemalizim Haber Arşivi 0 23 Şubat 2009 12:15
Birahanede pompalı dehşeti: 1 ölü, 1 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ekim 2008 18:44